De nieuwe layout

Nu dan echt online, de nieuwe layout. Het heeft wat langer geduurd en ik ben ook een keer opnieuw begonnen, maar met dit resultaat ben ik in ieder geval tevreden. Ik hoop jullie als bezoekers ook. Wellicht kom je wat tegen waar je van denkt dat is nog niet helemaal goed, schroom dan niet om dat te melden. Vanaf nu ga ik me ook weer bezighouden met het schrijven van artikelen. De aftrap is aanstaande dinsdag, met een interview met Darren Rowse van Problogger.

Nu rest me natuurlijk nog jullie te vragen om te komen met opmerkingen, vragen en andere zaken. Van de gelegenheid maak ik graag even gebruik om de moderators in het zonnetje te zetten. Vlerknozem, bnbnnl, joren en goodguy, bedankt voor de getoonde inzet de afgelopen tijd! Het is niet altijd even gemakkelijk, maar jullie zetten toch door en dat doet mij ook goed. Top!

Wat vind jij van de nieuwe layout?

12 Reacties

 1. Mwah, is een hele verbetering iig.
  Ontzettend jammer van de ads in de artikelen, verpest het hele geheel weer.
  Sitemap klopt inderdaad ook niet.

  Hele verbetering, maar kan zeker nog een stuk beter.

 2. Lekker rustige layout. Daar houd ik wel van.
  Ik zit nu op een MAC in FF te kijken, maar boven aan valt de sponsor bijna uit de container…
  Verder moet ik nog ff kijken, maar het ziet er goed uit.

 3. Mijn complimenten voor deze website “layout”, een rustige en overzichtelijk uitstraling.

  Met de jaren zijn hebben al wat veranderingen plaats gevonden, maar dit vind ik persoonlijk een van de mooiere designs.

  Suc6
  M.vr.gr. Rene Verkennis

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *