Een cursus 'website maken'

De meeste bezoekers die hier vaker komen weten inmiddels wel hoe ze een website moeten maken en anders zijn ze daar druk mee bezig, maar er zijn ook veel nieuwe bezoekers die hier komen en geen idee hebben hoe ze dit aan moeten pakken. Deze bezoekers ga ik tegemoet komen in de vorm van een cursus ‘website maken’.

Een cursus website maken?

‘Huh’, hoor ik sommigen denken, ‘dat bestaat toch al lang’. Ja dat bestaat in vele varianten. Veel websites bieden een gratis cursus aan die je nauwelijks een cursus kunt noemen. Daarnaast worden er door bijvoorbeeld de LOI en de NTI cursussen aangeboden waar je voor moet betalen, en daartussen zitten nog andere vormen.

Een uitgebreide cursus

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een uitgebreide cursus ‘website maken’, met daarbij vragen en opdrachten en stappenplannen om het echt goed te gaan doen. Ik ga niet alleen in op zaken als html, css en zoekmachineoptimalisatie, maar ook op zaken als geld verdienen met een website, advertenties plaatsen en bezoekers trekken.

Voor beginners

Al met al denk ik dat deze cursus aantrekkelijk is voor beginners. De gevorderde gebruiker zal er wat minder aan hebben al staat hen ook vrij om de cursus te volgen natuurlijk.

Een forum en uitgebreide hulp

Om het geheel compleet te maken komt er een apart forum voor de cursisten, welke niet toegankelijk is voor anderen en waar ze uitgebreide feedback krijgen op dat wat ze gemaakt hebben. Vanzelfsprekend ben ik daar de eerst verantwoordelijke.

Nou je ziet het, ik heb weer voldoende te doen de komende tijd. Mocht je nuttige tips en idee├źn hebben dan hoor ik deze natuurlijk graag.

Voorinschrijven mogelijk

Heb je interesse in deze cursus dan kun je je vast voorinschrijven. Dit verplicht je tot niets, maar je krijgt wel wat extra voorinformatie wanneer ik dat beschikbaar heb. En natuurlijk weet je als eerste wanneer de cursus van start gaat.


Naam:

Email:


Bjorn Simmering

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *