Nieuwe website: vakantiestot300euro.nl

Het blijkt toch nog steeds mogelijk om weer een nieuw gat in de markt te vinden als het gaat om websites over reizen. Wim Dijkstra zocht zich suf naar goedkope vakanties, maar kwam veel van een koude kermis thuis. Vandaar dat hij besloot een site te beginnen waarin hij vakanties aanbiedt die niet meer dan 300 euro kosten. Althans, hij zoekt uit en zet de vakanties overzichtelijk bij elkaar.

“Ik moest op allerlei websites steeds weer opnieuw zoeken, vaak zonder goede resultaten. Dit bracht mij op het idee om zelf aanbiedingen tot 300 euro te verzamelen.” zegt Wim. Vakantiestot300euro.nl is het resultaat.
Wim legt uit: “Dagelijks vul ik de website aan met nieuwe vakantie aanbiedingen tot 300 euro. Een vriendin van me heeft het ontwerp van de website gemaakt. Enkele touroperators, zoals Bizztravel, leveren mij inmiddels diverse topaanbiedingen zelf aan. Nu is mijn doel 1000 bezoekers per dag.”

Hierbij dan een review met betrekking tot de nieuwe site.

Goed
Heldere navigatie
Uitstraling van een reissite
Vernieuwend idee
Veel aanbod

Minder
Opmaak in tabellen
JavaScript in html-code
Geen semantische opbouw
Goedkope uitstraling (is wellicht de bedoeling)
Weinig CSS gebruikt, waar dat wel kan.

Al met al wat tegenvallend, maar nieuwe initiatieven zijn natuurlijk altijd goed. Maar advies is dan toch om ook qua code en layout mee te gaan met je tijd!

2 Reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *