Upgrade naar WordPress 2.8.3

Vandaag ben ik maar eens aan de slag geweest met een upgrade. Nog steeds maakte ik gebruik van versie 2.5 wat de laatste dagen werd afgestraft doordat er ingebroken werd op de site door hackers.

Nou had dat laatste zodanige gevolgen dat ik door Google adsense gestraft werd in de vorm van Algemene Publieke advertenties en Google trivia, wat natuurlijk geen inkomsten genereert. Ook zag ik een behoorlijke terugval in bezoekersaantallen wat wellicht ook komt door de zomervakantie.

Met dank aan enkele oplettende bezoekers is het probleem vlot opgelost, maar leuk is anders en de negatieve gevolgen wat betreft bezoekersaantallen en inkomsten zijn nog niet helemaal voorbij. Zo zie je maar weer dat een stukje alertheid wat dit betreft niet verkeerd is en dat je er dus voor moet zorgen dat je altijd de nieuwste versie van wordpress hebt draaien.

Wat ik me wel afvraag is hoe het gaat met bezoekersaantallen van andere websites. Heeft iedereen daar nu last van, mooi weer en vakantie zorgen natuurlijk voor een daling in het aantal bezoekers, maar wat is wat dat betreft een beetje de trend vraag ik me af.

Graag hoor ik van jullie wat er in de zomermaanden op het gebied van bezoekersaantallen gebeurt. Wellicht is het heel normaal dat het allemaal wat inzakt, misschien ook niet en moet ik de oorzaak ergens anders zoeken. Alvast bedankt.

Bjorn Simmering

6 Reacties

  1. Ik krijg meer bezoekers dan ooit, hoewel ik geen promotie doe, krijg ik er zo’n 200 per maand(normaal 150) (geen promotie omdat de site nog niet klaar is).

    Verder zag ik dat je een verouderde versie gebruikte in een screenshot in een andere wordpress post, een oud admin panel.. tut tut admin 🙂

  2. En nu ben ik dus ook aan het werk in 2.8.4.
    Ik heb het trouwens aangepast in de titel, dus voor degenen die het nu niet helemaal begrijpen, ik had staan ‘Upgrade naar WordPress 8.3.2’

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *