Press "Enter" to skip to content

.net magazine, toptijdschrift voor webdevelopers

de cover van .net nummer 189In Nederland zijn er (te) weinig echt goede magazines die gaan over websites bouwen en alles wat daarmee te maken heeft. Wanneer je over de grens gaat en in Engeland kijkt is het aanbod al wat groter. Al is er daar ook een blad wat met kop en schouders boven de andere bladen uitsteekt. .net magazine geeft je maandelijks een groot aanbod van artikelen, interviews, tutorials en andere ideeen om je website te verbeteren.

Dit tijdschrift is niet zomaar een tijdschrift. Juist de groten der aarde op het gebied van webdevelopment, zoals Molly E. Holzschlag, geven regelmatig acte de precence in het tijdschrift. Hier leer je veel van. Deze maand bijvoorbeeld een artikel over je eerste job in webdesign, weliswaar geschreven voor Engelsen, maar zeer goed toepasbaar voor de Nederlandse situatie.
.net over jobs in webdesign
Ook een technisch goed artikel over het maken van een CMS met Django, wat natuurlijk de technische mensen onder jullie doet smullen.
.net over django
Al met al voor ieder wat wils. Een abonnement is niet goedkoop, maar je krijgt absoluut waar voor je geld! De afhandeling van de abonnementen gebeurd bij Englishmagazines.nl gewoon in het Nederlands en via de Nederlandse bank, dus geen gedoe. Bestel dus nu je abonnement!

3 Comments

    • Bjorn Simmering Bjorn Simmering Post author | 25 augustus 2011

      Je kunt tegenwoordig ook een digitaal abonnement nemen. Kun je het lekker op de computer of je iPad lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *