Press "Enter" to skip to content

By Stl. – Stella Maye

Partner, moeder van 1 (bijna 2) meid(en), dol op winkelen, lezen en fotograferen, verslaafd aan koffie, magazines en boeken en getrouwd met haar laptop. Mag ik je voorstellen aan Stella Maye?

Stella Maye

“Ik hou van verrassingen en haal graag het nieuwste van het nieuwste in huis.
Ik weet wat ik wil, maar mijn eigen stijl een naam geven vind ik moeilijk.
Ik geniet van producten in de meest pure vorm,
maar ook van onverwachte combinaties.
Natuurlijke materialen met een strak lijnenspel.
Modern met een knipoog naar het verleden.
Warm, chique en tijdloos.”

Een online Glossy

Stella Maye is een veelzijdig mens die onder andere een online glossy uitgeeft, By Stl. Zij is graag met dingen bezig die ze leuk vindt, ze wil er zijn voor haar kinderen en ook in haar eigen behoeften voorzien.

“By Stl. is een heerlijke online glossy met daarin de nieuwste trends op het gebied van ‘Work & Woman’ en hoe deze elkaar aanvullen en versterken.” vertelt Stella.

Voor startende ondernemers

“Een e-zine waarin wij startende ondernemers de kans geven zich te profileren op een leuke en doeltreffende manier. Zo zijn wij afgelopen nummer begonnen met de ‘verkiezing’ Stl. vrouw van het jaar 2012.

Op deze manier krijgen (startende) vrouwen de kans zich op een originele manier aan het publiek voor te stellen.”

stella maye magazine

Stella is met haar E-zine onderscheidend bezig. Ze laat graag anderen meedenken en meewerken met haar blad. “Wij geven ruim van te voren het thema van het volgende nummer door.

Enerzijds om reacties te pijlen of uit te lokken en anderzijds om mensen de kans te geven te reageren. Wij streven naar kwaliteit en zijn hierdoor altijd op zoek naar creatieve mensen die hun kunnen via ons e-zine willen laten zien.”

Maar er zijn meerdere opties mogelijk. Tegen een gereduceerd tarief wordt een bedrijf vermeld op de linkpagina en zal tevens een jaar lang (zes nummers) met deze link vermeld worden in het e-zine, waarvan tenminste één uitgebreide publicatie.

E-zine op maat

Ook worden er e-zines op maat gemaakt. “In opdracht maken wij een online magazine welke aansluit bij het bedrijf en de bijbehorende huisstijl. Een originele manier om producten aan een groter publiek te tonen. Daarnaast is deze aan de hand van een code gemakkelijk op eigen site te plaatsen.”

In de webwinkel van Stella

In de webshop staan originele merken die niet in iedere shop te koop zijn en waarbij de voorkeur ligt op Stijlvol, Tijdloos en Leer.

JeeBags van Stella Maye

“Persoonlijk hou ik niet van tierelantijn en zal ik dat ook niet snel verkopen. Ik blijf bij mezelf. Dat maakt en houdt het interessant”, aldus Stella.

Inspiratie

“Het klinkt afgezaagd, maar mijn inspiratie haal ik voornamelijk van Internet; Social Media als Twitter en Facebook. Twitter is snel, eerlijk en open. Je vindt er links naar inspirerende blogs, mooie sites, leuke foto’s, maar ook het ‘echte’ leven komt voorbij. Facebook daarentegen is iets minder snel, maar er wordt langer op een onderwerp doorgegaan.”

“Via beide netwerken heb ik leuke (en bovenal inspirerende) contacten opgedaan. ”

Echt willen

Stella raadt collega ondernemers aan om te luisteren naar Angela Ferraro-Fanning. “Je moet écht willen. Succes hangt direct samen met persoonlijke inzet en toewijding.”

“Ik heb mezelf een doel voor ogen gesteld en hoe onwaarschijnlijk deze ook leek, ik bleef er in geloven. Mijn vader zei altijd: ‘waar een wil is, is een weg’.”

“Natuurlijk moet je over eigenschappen als zakelijk inzicht, flexibiliteit, communicatieve- en luistervaardigheden beschikken, maar zonder geloof in eigen kunnen, lukt het niet. Heb vertrouwen in je eigen werk. Leer omgaan met stressvolle situaties, risico’s en moeilijke opdrachtgevers.

Dit laatste heeft tevens te maken met het vermogen te incasseren op zowel een positieve als een negatieve manier. Weet wat jouw goede, maar zeker ook minder goede eigenschappen zijn en handel hier naar. Tot slot is het belangrijk om werk en privé gescheiden te kunnen houden.”

joolsbystl.nl
twitter.com/StlMaye

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *