Press "Enter" to skip to content

Domeinnaam htmlsite.nl

In oktober 2002 heb ik de domeinnaam html-site.nl vastgelegd. Dit was toen de meest logische naam voor de dingen waar ik mee bezig was en zeker geen slecht idee achteraf gezien. Echter een ding zag ik toendertijd wel over het hoofd.

Namelijk dat het handiger is om een domeinnaam vast te leggen zonder tussenstreepje.

Alleen was die domeinnaam toen al vastgelegd door een ander bedrijf. Dit bedrijf was tot enkele weken terug nog steeds de eigenaar.

Je zult begrijpen dat dit voor mij natuurlijk altijd een beetje een vervelend ‘dingetje’ was.

Met name omdat je altijd mensen hebt die gewoon de naam van de site intypen, htmlsite.nl. Dit is een gemiste kans.
Daarnaast is het zonder streepje makkelijker te onthouden en makkelijker te benoemen.

Onlangs heb ik eindelijk de domeinnaam HTMLsite.nl kunnen bemachtigen!

Ik ga hier verder niet zoveel mee doen. Wanneer deze naam wordt ingetypt dan wordt je direct doorgestuurd naar HTML-site.nl.

Daarmee heb ik namelijk iets opgebouwd, in zoekmachines, in favorieten lijsten enzovoort.

One Comment

  1. Ivar de Jong Ivar de Jong 2 december 2012

    Inderdaad een goede zet! Ik vertel klanten die een bedrijfsnaam hebben die uit 2 woorden bestaat ook altijd dat het beter is om geen streepje in de domeinnaam te zetten. Terwijl ze toch vaak neigen naar een streepje omdat ze denken dat dit meer duidelijkheid verschaft voor de gebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *