Press "Enter" to skip to content

Sitecheck justsign.nl

Een nieuwe sitecheck. Deze keer de webwinkel justsign.nl, waar je bedrukte kleding en andere zaken kunt bestellen.

Grootste probleem voor mij, maar misschien ligt dat wel aan mij, is dat ik geen idee heb hoe ik iets daadwerkelijk moet bestellen. Dat is natuurlijk funest voor een webwinkel. Dit moet namelijk binnen enkele seconden duidelijk zijn.

Helderheid is essentieel

Voor potentiƫle klanten en bezoekers moet alles helemaal helder zijn. Niet teveel stappen nemen, duidelijke navigatie, alles moet direct vindbaar zijn, anders haakt de bezoeker af.

Bezoekers vinden het prettig als iets herkenbaar is. Het is niet voor niks dat elke webwinkel een winkelwagen gebruikt, een grote bestelknop bij een product plaatst en zorgt dat het uiteindelijk toespitst op ‘verkopen’.

In de video laat ik zien dat ik dat wel mis in deze webwinkel.

Comments are closed.