9 Iphone Apps die een webmaster moet hebben

De Iphone is een hit, dat mag duidelijk zijn. Voor iedereen die een Iphone heeft en webmaster is, heb ik een lijst gemaakt met de meest handige apps. Heb je geen Iphone dan hoef je niet verder te lezen, aan de andere kant kun je natuurlijk kijken of er een app beschikbaar is voor jouw telefoon.

2Do lite

2Do appDe eerste app is 2Do Lite. Er is ook een pro versie die net geen 4 dollar kost, maar de gratis versie biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt. Met deze app kun je doelen stellen, op datum plannen, jezelf opdrachten geven, notities verwerken enzovoort. Alles wat je moet doen kun je in deze app zetten en je ziet meteen of je aan je taken bent toegekomen en wat er nog belangrijk is om te doen. Met 2Do-lite kun je helder bepalen wat je wilt bereiken en daarmee dwing je jezelf als het ware om na te denken over waar je naar toe wilt.

SimpleMindX

Wanneer je een website hebt waar je regelmatig nieuwe content aan wilt toevoegen dan zit je vast wel eens zonder ideeën. Je moet dan brainstormen om weer wat te kunnen bedenken. Een woordveld maken is een handige manier om brainstormen te structureren. Een handige app hiervoor is SimpleMindX. Met deze app maak je eenvoudige mindmaps die je ook weer kunt exporteren naar je eigen server, of naar de servers van SimpleMind.

simplemind x op de iphone

iTranslate

itranslate app voor de iphoneWanneer je in bijvoorbeeld het Engels artikelen schrijft, of op een andere manier iets wilt vertalen dan is iTranslate een handige app. Deze app vertaalt woorden uit 50 verschillende talen, waarbij je ook nog kunt kiezen voor een optie met uitspraak. Niet alleen losse woorden worden vertaald, zelfs zinsdelen en hele zinnen vormen geen probleem.

Paypal

Meer en meer webmasters verkopen producten via hun website. Anderen kopen graag producten vanaf websites en Paypal is daarbij, zeker op internationaal gebied, een uitstekende manier om te betalen. Om je saldo te bekijken, de laatste afschrijvingen in te zien en om betalingen te doen is de app van Paypal de moeite waard. Het gebruik is eenvoudig en de app doet precies wat het moet doen. Prima toegevoegde waarde op je iphone.

Echofon

Voor Twitter zijn er talloze apps op de markt. Twitter zelf heeft er ook een, maar ik maak gebruik van Echofon. Een prima app waarmee ik tweets kan lezen, kan schrijven, kan doorzoeken enzovoort. Alles wat je op Twitter kan, kun je ook met echofon. Je kent vast de voordelen wel om te gaan twitteren. Zonder een app daarvoor op je Iphone kan eigenlijk niet.

Echofon

Lynda.com

Als het op leren aankomt is de website van Lynda.com er een uit duizenden. Over werkelijk elk stukje software is er wel een video te vinden. Een deel is vrij te bekijken, voor de rest heb je een account nodig. Met de app kun je alle video’s op je iphone bekijken, bijvoorbeeld als je een treinreis moet maken, of tijdens een ander verloren uur.

app van lynda.com

SimpleSense

Zoals veel webmasters heb je wellicht een Adsense account. Wat is er gemakkelijker dan de app van SimpleSense te gebruiken om af en toe even je inkomsten in te zien? Volgens mij is er geen app die effectiever doet wat je wenst dan deze. Inloggen en de data wordt opgehaald. Er zit zelfs een link op die je rechtstreeks naar je adsense account doorstuurt mocht je wat specifiekere informatie willen hebben.

simple sense, app

iSpy Analytics

Voor nog meer gegevens kijk je waarschijnlijk in je analytics account van Google. Deze gegevens bieden je een schat aan informatie. Op momenten kan het heel waardevol zijn om even de laatste gegevens te controleren. Nu met behulp van je Iphone. iSpy heeft een zeer handige app ontwikkelt waarmee je direct inlogt op je Google Analytics account en daarmee meteen alle gegevens bij de hand hebt.

WordPress

Veel webmasters werken met WordPress. Voor hen is de speciale app van WordPress natuurlijk erg handig. Zoals de meeste apps die hier genoemd zijn is het ook mogelijk deze op een ipad te zetten. Je kunt er je artikelen op schrijven, reageren op reacties en foto’s invoegen. Kortom een onmisbare app voor gebruikers van WordPress!

wordpress app voor iphone en ipad

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

5 Reacties

Voeg toe →

  1. Ik wist niet eens dat er voor WordPress een plugin was! Gelijk maar installeren dan, want kan altijd nog van pas komen.

  2. Ik denk dat je app bedoeld, want wordpress draait onderhand op alle plugins 😉

  3. Nu nog een Iphone en dan komt alles goed;) vader heeft er wel een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *