90:10 hoodie 90% grown up… 10% not!

Afgelopen week kreeg ik via de post een mooi exemplaar van iets wat in geen enkele garderobe van een man mag ontbreken, een hoodie. Je weet wel zo’n vest met touwtjes en een muts.

Ideaal bruikbaar voor wat koudere dagen (zoals we de afgelopen dagen helaas nog even hebben gehad), om mee naar buiten te gaan. Of ‘s avonds na het nemen van een douche nog even snel aan doen.

90:10

Deze hoodie is wel uniek te noemen vanwege het principe achter de hoodie. Het merk 90:10. Dit staat voor 90% grown up… 10% not! Kennen we dat niet allemaal?

Hoodie van 90:10
Hoodie van 90:10

Ons leventje aardig op orde, we zijn op het moment gekomen dat we volwassen geworden zijn. Wellicht een beetje gezapig… vrouw, kinderen, leuke baan, auto. Of toch niet helemaal? Nee, voor dat laatste stukje, die 10% zijn we niet volwassen, daarmee durven we nog eventjes uit de band te springen, doen we het anders.

Tien procent

Van die 10% wordt je blij, daarmee is je leven toch wat meer de moeite waard.

Kijk die filosofie, die kan ik wel waarderen. Als je dat leest dan ga je zo’n hoodie anders bekijken en anders aandoen.
O ja, ze hebben ook shirts met korte en shirts met lange mouwen.

9010man.com

Ik heb nu de versie met een klein logo, maar op de website van 9010man.com kun je er ook vinden met een groot logo. Net wat je voorkeur heeft.

Website 90:10 man
Website 90:10 man

Tenslotte, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, de hoodie zit ook nog eens lekker. Lekkere stof, goede kwaliteit. En dat samen met zo’n concept! Tja voor mij is dit een blijver.

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over HTML & CSS, websites maken, WordPress en meer... Lees meer over mij »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *