Press "Enter" to skip to content

Jan Willem Huffmeijer

Jan Willem Huffmeijer is eigenaar van de lifestyle blog b4men.nl en naast zijn leven als blogger alweer 18 jaar barbier. We stelden hem wat vragen over zijn passies.

Waarom ben je ooit een blog voor mannen begonnen?

Dit is een beetje met een gekke bek gegaan. Mijn vrouw volgt al jaren beauty blogs voor vrouwen en zij kreeg het idee dat ik dit ook voor mannen kon doen, zeker als barbier zijnde.

Zo gezegd zo gedaan en na twee jaar is B4men uitgegroeid tot de grootste persoonlijke blog voor mannen van Nederland

Iedereen wil wel rondrijden in mooie auto’s. Waarom lukt dat jou?

Soms moet je gewoon heel veel lef hebben. Ik ben nooit bang geweest om ergens om te vragen. Ik weet immers ook wat ik ze hiervoor terug kan geven. Ik ga altijd uit van mijn eigen kracht en weet deze optimaal te benutten.

Waarom zou iedere man zijn baard moeten laten staan ( of moet dat juist niet)?

De baard is een bijzonder ding. Ik draag alweer een jaar of 4 gezichtsbeharing en zou mijzelf niet meer kunnen voorstellen zonder baard.

Ik ben van mening dat het heel belangrijk is dat je jezelf als man goed voelt met of zonder baard. Luister dus naar jezelf en met de tips van de prof heb je de juiste combinatie voor een top uiterlijk.

Je geeft ook nog trainingen, hoe loopt dat?

De trainingen lopen heel erg goed en het is geweldig om te doen. Ik vind het zo bijzonder dat ik op mijn 33e mensen binnen mijn vak mag vertellen hoe ik in mijn vak sta.

Ik geef tips en trucs en daar word nog naar geluisterd ook. Het mooiste van de trainingen is dat je zelf ook op een heel andere manier naar je vak gaat kijken en hier leer ik zelf dus ook weer heel veel van.

site b4men

Hoe gebruik jij de social media?

Social media is de levensader van mijn blog en voor de promotie van mijn eigen B4men Barbershop die ik in December ga openen.

Social media is dé manier om een nieuwe doelgroep te bereiken. Het is belangrijk dat je als ondernemer open staat voor social media. Er valt hier veel te verdienen en de mensen aan je te binden.

Welke ultieme tip heb jij voor mijn lezers?

Het allerbelangrijkste wat ik de afgelopen twee jaar heb geleerd is dat je altijd moet geloven in jezelf. Vergeet ook de mensen om je heen niet. Ik had nooit bereikt wat ik nu heb bereikt zonder mijn vrouw, zij helpt op de achtergrond mij te sturen en is een belangrijke factor voor de blog. Ook mijn kinderen geven mij de tijd die er nodig is om dit tot iets moois uit te bouwen.

b4men.nl
twitter.com/b4men_nl
facebook.com/B4men.nl

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *