De beste wensen voor 2010: De plannen voor html-site

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Van de gelegenheid maak ik gebruik om een paar plannen voor het nieuwe jaar toe te lichten. Allereerst is het de bedoeling om steeds weer nieuwe artikelen en tutorials op de site te plaatsen, zoals ik dat nu ook al doe. Ik heb nog ideeën genoeg.

Cursus Website Maken

Ten tweede is de eerste lichting van de cursus ‘Website Maken’ bijna klaar. Over drie weken start ik met een nieuwe ronde van deze cursus. De eerste cursisten waren enthousiast, maar daar hoor je later misschien meer van. In ieder geval is het wel de bedoeling dat er ook een affiliate programma gaat draaien voor degenen die de cursus niet willen of hoeven te doen, maar er wel voordeel van willen hebben.

Affiliate programma cursus

Voor dit affiliate programma kun jij je nu voor-inschrijven zodat je direct op de hoogte bent van de start van de cursus. Daarnaast geef ik wat tips en adviezen over de promotie van deze cursus zodat je er maximaal voordeel uit kunt halen.

Forum

Het forum is onlangs voorzien van enkele nieuwe moderators, wat volgens mij een goede stap is geweest. Om heel eerlijk te zijn kom ik regelmatig op het forum, maar laat ik daar niet veel van me horen. Ik hoop in de komende tijd meer antwoorden te geven in het forum, voornamelijk door hier weer artikelen over te schrijven. Op deze manier hoop ik de samenhang tussen forum en website te verbeteren.

PDF boek

Momenteel ben ik ook bezig met het schrijven van een pdf-boek. Deze hoop ik in februari te kunnen lanceren. Dit zal gaan over het starten van een weblog met WordPress en hoe je dit effectief kunt doen.

Nou genoeg plannen weer. Ik hoop dat het jullie tevreden kan stellen. Ik hoop weer op positieve en zinvolle reacties en ik wens ook jullie veel succes met de eigen website.

Bjorn Simmering

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

4 Reacties

Voeg toe →

  1. Dit zijn goede voornemens voor een webmaster van 2010 😉
    Affiliate progje/cursus nu precies inhoud zien we wel in verloop van 2010.

    Patrick in 2010 😛

  2. Waarom toch elke keer die stomme links “boek”, etc. ?

    Enfin. Gelukkig nieuwjaar 🙂

  3. @Daan, ja, hele rare spam/verdien truc dat. Bah. Overigens vraag ik me wel af of dat automatisch gaat, via een plugin of zo?

  4. Al zou het via een plugin gaan neemt het niet weg dat ik het uiterst vervelend vind en dat je die plugin gewoon kunt uitschakelen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *