html-site webshop, binnenkort van startMomenteel ben ik bezig met het reorganiseren van mijn aanbod van bijvoorbeeld de cursussen van HTML-site. Deze gaan in boekvorm worden uitgegeven. Vooralsnog gaat het om digitale boeken, eboeken dus. Om dit goed te kunnen aanbieden ga ik een webwinkel inrichten waarbij je de producten direct kunt kopen en downloaden en deze kunt betalen met Ideal.

Eboeken

Ik denk dat eboeken in opkomst zijn. Natuurlijk is er ruimte voor cursussen en wellicht worden deze in de toekomst ook via de webshop aangeboden.

Ook ben ik bezig met enkele andere eboeken, bijvoorbeeld over hoe je zelf een eboek kunt maken, hoe je op een praktische manier aan zoekmachine optimalisatie kunt doen en ik ben bezig met een CSS handboek.

Betaalbaar

Het is de bedoeling dat deze producten voor een laag bedrag worden aangeboden. Op die manier wil ik het voor iedereen betaalbaar houden.

Ook kan het zijn dat ik producten van anderen ga aanbieden. Je hebt dan de mogelijkheid om je zelf geschreven eboek aan een groot, gericht publiek aan te bieden. Het is echter wel zo dat ik achter het product wil kunnen staan dus niet alles wordt zomaar geplaatst.

Heb je een product en wil je dat ook gaan verkopen, neem dan even contact met me op over de voorwaarden.

Binnenkort hoop ik je meer te kunnen vertellen over de webshop van HTML-site.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!