#boekblog

Drink coffee & read books is de slogan van mijn blog… Jaren heb ik over van alles en nog wat geschreven. Op een gegeven moment was het op qua inspiratie. Al mijn artikelen heb ik toen verplaatst. Wat overbleef was wat ik echt leuk vind.

Dat is de reden dat ik het over een andere boeg gooi.

Ik ga schrijven over boeken en alles wat verder leesbaar is op papier. Kranten, magazines, tijdschriften en wat al dan niet meer. Gekoppeld aan mijn Instagram kanaal wil ik schrijven over deze fascinatie van mij.

Boek blog, de boekenkast van Meneer Simmering

Als jongen kocht ik al kranten, internationale kranten lieten mij dromen over andere landen en werelden. Boeken zijn later een hobby van mij geworden. Van Geert Mak tot Leon de Winter en van Ildefonso Falcones tot Raynor Winn, ik vind het prachtig.

Daarom gaan mijn blogs daarover. Boekenreviews en recensies, mooie foto’s van boeken en tijdschriften, gewoon omdat ik het leuk vind!

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over HTML & CSS, websites maken, WordPress en meer... Lees meer over mij ┬╗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *