Caravanity: Een hippe caravan revolutie

Caravanity.nl is een online platform over het stylen van caravans. Op de website kan je veel inspiratie en tips opdoen om zelf met een caravan aan de slag te gaan.

Caravanity.nl trekt maandelijks ongeveer 10.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Door anderen te inspireren hoopt Femke Creemers, de drijvende kracht achter deze community, dat het geijkte beeld van de dertien in een dozijn caravan, verandert in een hippe caravan revolutie.

De caravan moet volgens haar, weer helemaal ‘en vogue’ worden

Femke en haar man kregen de kriebels toen ze twee jaar geleden besloten om de caravan van hun (schoon)ouders over te nemen.

Een huuuuuge caravan uit 1998, een Eriba Moving. Maar liefst 5m30 lang. Met dissel en auto ervoor, doen we niet onder voor een vrachtwagen.”

“En hoe leuk het ook voor de kids is en hoe handig voor ons…”

met een caravan lijd je absoluut imago schade

“Maar goed. We stapten over onze schaamte heen en zochten inspiratie over het stylen/pimpen van caravans.

caravan-streep-8

Er was ontzettend weinig te vinden. Hetgeen dat ik vond plaatste ik online op een blog en tot mijn grote verbazing explodeerden de bezoekcijfers al snel.”

Caravanity was geboren

Femke is 37 jaar en getrouwd met happy camper Thomas. Samen hebben ze twee kinderen: Luca (7) en Noa (5).

“In het dagelijks leven ben ik freelance communicatie-adviseur. We wonen in Oisterwijk. Ons gezin houdt van avonturen beleven.”

“Naast trips met de caravan, trekken we ook graag door verre landen. Zo zaten we de afgelopen paar jaar ook in Maleisië, Zuid-Afrika en Marokko met de kids.”

Juist de afwisseling van het kamperen, stedentrips en verre reizen maakt het caravannen zo leuk!

“Toen Thomas en ik net werkten, vonden we dat we wel een sabbatical hadden verdiend en gingen voor 6 maanden naar Australië (in 2000). We kochten daar een oud busje dat we opknapten (toen zat het er dus al in :-)) en crossten het hele land door.”

Dat was absoluut een ultieme vakantiebeleving.

“Maar ook afgelopen skivakantie was ultiem. Voor het eerst met de kids lange tochten maken en bij elke skihut stoppen voor een hapje en een drankje en daarna weer in een slinger achter elkaar naar beneden.”

“Ook ultiem: ’s ochtends in je caravan wakker worden van de zeemeeuwen, de deur open gooien en ontdekken dat de zon knetterhard schijnt, terwijl er bakken met regen voorspelt was.”

Met de website Caravanity.nl, een facebook-pagina en twitter ‘verkondigt’ Femke de hippe caravan revolutie.

“En het leuke is dat ik niet de enige ben die zo enthousiast is. Alle Caravanity-fans kirren even hard mee.”

Hippe-caravan-3

“Laat je inspireren door wat je zelf leuk vindt en stap gewoon over je schaamte heen.” aldus Femke.

Je zult zien dat een caravan je blijer maakt, dan je ooit had gedacht!

Binnenkort verschijnt er zelfs een boek van Femke haar hand, logischerwijs met dezelfde naam als de website Caravanity! Nu al te bestellen via de eigen site of via Bol.com!

 


4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *