Creative Market – Foto's en meer…

Voor een blogger zijn foto’s natuurlijk onmisbaar. Het geeft je website een bepaalde sfeer en stijl.

Je kunt je eigen foto’s maken, maar misschien heb je daar niet altijd zin in. Je kunt op een aantal websites aan gratis afbeeldingen komen, maar dan is het zaak goed op te letten wat wel en niet mag.

Ook kun je foto’s kopen

bij sites als istockphoto, bigstockphoto en fotolia. De foto’s die je koopt zijn dan rechtenvrij en mogen dan gewoon op je site gebruikt worden, al is het ook daar weer letten op de exacte rechten en plichten die je hebt.

Wil je meer weten over rechten met afbeeldingen dan raad ik je aan om eens te kijken op de blog van Charlotte Meindersma, zij is als jurist gespecialiseerd in creatieve ondernemers.

Onlangs heeft de website Creative Market zich ook in de markt van afbeeldingen gestort. Ze bieden voor een betaalbare prijs fraaie foto’s aan op hun website.

Creative Market

hanteert een bepaalde sfeer en deze sfeer zetten ze ook door in hun foto’s die geplaatst worden.
Overigens als je zelf foto’s maakt en je vindt deze passen in de sfeer van Creative Market, dan kun je ook je eigen afbeeldingen aanbieden en daar geld mee verdienen.

Neem eens een kijkje bij de foto’s van Creative Market op

https://creativemarket.com/photos

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over HTML & CSS, websites maken, WordPress en meer... Lees meer over mij »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *