Het zal de meeste bezoekers niet ontgaan zijn dat ik een gratis cursus HTML heb gelanceerd. Daarnaast heb ik twee andere cursussen opgeleverd die nu ook te koop zijn. Kortom ik heb de afgelopen tijd hard gewerkt om weer een aantal nieuwe producten aan te kunnen bieden. Toch even wat extra informatie over de nieuwe en vernieuwde cursussen.

Cursus HTML

Ten eerste heb ik een cursus HTML gemaakt. In deze cursus krijg je in 5 dagen even zoveel lessen waarmee je de basis van HTML leert, wat eigenlijk de basis is van iedere website. Ik heb ervoor gekozen om een aantal onderdelen van HTML uitgebreid uit te leggen. Als je deze cursus hebt doorlopen dan weet je wat HTML is en wat je er mee kunt.

Cursus HTML

Cursus Website Maken

cursus website maken, met CSSAls je een stapje verder wilt gaan en je vindt dat je aan de basis niet genoeg hebt, dan is de Cursus Website Maken een logisch vervolg op de cursus HTML. Deze cursus heb ik al eens eerder aangeboden, maar deze is verder door ontwikkeld en waar nodig zijn onderdelen verbeterd. Er zaten bijvoorbeeld wat spellingfouten in de teksten, die ik er nu zoveel mogelijk heb kunnen uithalen.

Deze cursus gaat zeer uitgebreid in op de mogelijkheden met CSS, daarnaast besteed ik ook een les aan bekend worden met je website, SEO en geld verdienen met een website. Kortom, samen met de cursus HTML is dit een complete cursus waarmee je aan het einde een goede en degelijke website online hebt staan.

Cursus Website Maken

Cursus PHP

cursus phpAls je een stap verder wilt gaan met je website dan is PHP een logische keuze. Hiermee kun je een website interactief maken en geef je jezelf meer mogelijkheden om bijvoorbeeld aanpassingen te doen in formulieren, in forumsoftware en in andere scripts. Met deze basiscursus sta je niet meer met je mond vol tanden, maar weet je wat PHP is. Aan de hand van praktische toepassingen probeer ik je inzicht te geven in de enorme mogelijkheden van PHP.

Cursus PHP

Cursus SEO

cursus SEOZoekmachines zodanig beïnvloeden dat ze jouw website laten zien, dat is geen makkelijke opgave, maar het is absoluut niet onmogelijk. Voor een deel gaat het om een aantal basisprincipes waar je mee aan de slag kunt. Er zijn een heleboel technieken die eenvoudig door te voeren zijn, zeker als je op een goede manier een website aan het maken bent (en dat leer je allemaal in de cursussen die ik hierboven heb beschreven).
Als ik het over beïnvloeden heb, dan bedoel ik daarmee wel een eerlijke manier van werken en niet allerlei trucs toepassen die afgestraft worden. Deze cursus SEO staat in de steigers, maar is nog niet klaar. Hier ben ik druk mee bezig.

Veel te leren

Je ziet dat ik druk bezig ben en dat ik probeer jou meer te leren. Natuurlijk vind ik het belangrijk dat ik goede cursussen aanbied en daar doe ik mijn best voor. Het is hard werken, maar wel erg leuk om te doen. Zoals aangegeven staat de cursus SEO nog niet klaar, maar daar ben ik mee bezig, er ligt echter nog veel meer in het verschiet. Mocht je zelf ideeën hebben voor een cursus die je graag zou willen zien, of waarvan je denkt dat je er aan mee wilt gaan helpen, dan hoor ik dat graag!

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!