Cursus van start!

Het is dan echt zover. De cursus Website Maken is gelanceerd. Het is al jaren een idee van me om een cursus Website Maken te schrijven. Specifiek gericht op beginners. Een paar maanden terug ben ik daadwerkelijk gestart en vandaag gaat de cursus Live. Best spannend natuurlijk, ook omdat degenen die de cursus gaan volgen er voor betalen en dus wat mogen verwachten. Ik hoop dat ik die verwachtingen ga waarmaken. Aan mij zal het niet liggen want de afgelopen week heb ik als een gek gewerkt om een en ander in orde te maken. Ik hoop dat alles werkt.

Het is met deze post niet de bedoeling om de cursus nog eens aan jullie te verkopen, het gaat me er om dat wanneer je een website hebt dat er manieren zijn om er mee aan de slag te zijn en een van de manieren om er echt wat mee te doen is door er een cursus omheen te bouwen.

Dat is niet altijd even gemakkelijk. Meestal twijfel je aan jezelf, ik in ieder geval wel, of je de autoriteit en de kennis in huis hebt om anderen te helpen. Maar dan zeg ik: “Waarom ga je dat niet uitproberen?” Over het algemeen zijn er meer mensen die er minder van weten dan jijzelf. En die mensen die er meer van weten, tja daar doe je het uiteindelijk niet voor, toch?

Ik heb dus de koe bij de horens gevat en ben er voor gegaan. Ik ben er zelf erg enthousiast over en ik hoop de eventuele cursisten ook. Mocht het allemaal op niets uitlopen, wat ik betwijfel, dan is het in ieder geval een leerzame les voor mezelf geweest.

Mocht je toch willen weten waar de cursus over gaat en wat er aan de orde komt, kijk dan nog even op de pagina met informatie over de cursus Website maken.

Jullie zullen van me horen. Bjorn Simmering

11 gedachten over “Cursus van start!

 1. Roos Min schreef:

  Ik heb de mail ontvangen om op te geven voor de cursus website maken. Ik heb geen paypal rekening en wil dat eigenlijk ook niet. Op welke adere manier kan ik het geld overmaken.

  Mvg Roos Min

 2. Maarten schreef:

  Hey Bjorn,

  Ik wens je veel succes met de cursus. Ik hoop eerlijk gezegd dat je er genoeg verkoopt zodat die irritante grote google ads blokken eens weg kunnen! En dan heb ik het voornamelijk over dat vierkant blok boven deze tekst… erg storend.

  Grt. Maarten

 3. Andy schreef:

  Staan wel erg veel typfouten op de pagina.

  En je moet echt eens een nieuwe video maken en er NIET in cutten en editten. Het verhaal klinkt nu zo vaag.

  Enne, het is SEO en niet CEO, zoals je het in je video noemt.

 4. Daan schreef:

  @andy, haha 😀

  ES EEE OOO, Surs engin optimisation 🙂

  Maar hij heeft wel gelijk, de video is van zeer slechte kwaliteit, en je moet zorgen dat je je termen goed uitspreekt, of gewoon in het nederlands zegt.

  Daarnaast heb ik mijn vragen bij de betalingen. Ik wilde, om te kijken hoe de cursus is, de beginmodule kopen, voor 1 euro, maar als ik vervolgens op de paypal pagina kom, staat er bij “voorwaarden” dat ik alsnog 47/maand moet gaan betalen, kan ik ervan op aan dat dit gewoon af te zeggen is?

 5. admin schreef:

  Ja je kunt er van op aan dat die 47 euro per maand niet doorloopt als je een seintje geeft. Je kunt het ook zelf stoppen vanuit je paypal account.

  Nooit meer vergeten, ES EE OO, SEO!!

  Overigens, de inschrijving voor deze cursus is gesloten. Over drie maanden start er weer een nieuwe ronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *