meneer simmering

Menu Close

Cursus Website Maken 2.0

Cursus Website Maken 2Ongeveer anderhalfjaar geleden startte ik met de eerste cursus rond het maken van een website. Nu is het tijd om de tweede versie van deze cursus te lanceren. De nieuwe cursus borduurt voort op de eerste cursus, maar heeft een nieuwe opzet, net wat andere invalshoeken en is helemaal weer aangepast aan de wensen van deze tijd. Op het gebied van HTML en CSS is er toch het nodige veranderd, al is de basis natuurlijk hetzelfde.

“Ik wil een eigen website, maar ik weet niet hoe”
“Ik heb een website, maar ik wil weten hoe ik dingen kan aanpassen en veranderen”
“Mijn website ziet er nogal amateuristisch uit en moet professioneel worden”
“Ik wil weten hoe een goede website werkt!”

Basis cursus om een website te maken

Allemaal zaken waarin ik in de Cursus Website Maken op in ga. Deze cursus is dan ook bedoeld voor mensen die geen of weinig kennis hebben van HTML en CSS. Die nog niet precies weten hoe je een website online zet en wat je allemaal nodig hebt om online gevonden te worden. Kortom een uitgebreide basiscursus waarmee je leert om je eigen website te bouwen.

Nieuw in de cursus is dat er met elke les een video meekomt waarin ik uitgebreid inga op de aangeleverde lesstof. Daarnaast heb je als cursist toegang tot het speciale cursistenforum waar je vragen kunt stellen en opmerkingen kunt plaatsen.

15 lessen via de mail

De cursus bestaat uit 3 thema’s van elk 5 lessen. In totaal krijg je dus 15 lessen via de mail. Dat is het fijne aan deze cursus, je hoeft nergens naar toe, je kunt de cursus doen op het moment dat het jou uitkomt. Je krijgt de lesstof, video’s en werkbladen allemaal aangeleverd.

Wat heb je nodig?

In de cursus wordt alles aangereikt wat je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld zelf al een programma hebt om websites mee te maken dan kan dat natuurlijk ook gewoon gebruikt worden. Heb je nog geen domeinnaam en hosting, ook daar help ik je mee, kortom, stap voor stap een uitgekiende route voor het maken van je eigen website, meer heb je niet nodig!

Meer informatie op de speciale cursus website:
http://www.cursus-website-maken.nl

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!