Een nieuwe layout, meer functies

Voor HTML-site heb ik een nieuwe layout aangeschaft. Deze layout bevat meerdere functies die ik wil gaan inzetten voor het verbeteren van de website. Wellicht dat ik voor het forum binnenkort ga overstappen naar BBpress.

Daarnaast komt er een database voor alle html en css codes, daarin kun je eenvoudiger op zoek naar een element wat je nodig hebt.

Voor cursisten wordt het inloggen en aanmelden aangepast. Je ziet dat de homepagina daarmee wat van inrichting veranderd is. Zo promoot ik meer de cursussen en komt er minder nadruk te liggen op de blog, die tot op heden op de voorpagina stond.

Vandaag heb ik de inrichting gedaan. Er gaan nog een paar zaken veranderen, maar daarover later meer.

Ik heb overigens gekozen voor een layout die gemaakt is door een gevorderde WordPress ontwerper. Ik heb best kennis van de mogelijkheden van WordPress, maar er zijn mensen die veel meer met dit systeem kunnen. Dit is een bewuste keuze geweest, met name gericht op het gebruiksgemak en de tijdwinst die ik nu maak.

7 gedachten over “Een nieuwe layout, meer functies

  • Bjorn Simmering schreef:

   Het is de bedoeling dat het forum ook omgezet wordt. Maar ik kan niet alles tegelijk, ik wil dat stap voor stap doen. En wellicht zet ik het forum om naar BBpress, als onderdeel van WordPress…

 1. Rene schreef:

  Een hele verbetering!

  Wat betreft bbpress denk er heel goed bij na, want dat wordt een berg plugins en vertalen om het goed aan het werk te krijgen.

  Grtz Rene

 2. Amsterdam schreef:

  Wij gebruiken zelf ook WordPress en optimaliseren deze met plugins zoals W3 Cache en Smush.IT om onze gebruiker vriendelijkheid te versneller wat zeer goed is voor de google zoek resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *