Press "Enter" to skip to content

Een nieuwe layout, meer functies

Voor HTML-site heb ik een nieuwe layout aangeschaft. Deze layout bevat meerdere functies die ik wil gaan inzetten voor het verbeteren van de website. Wellicht dat ik voor het forum binnenkort ga overstappen naar BBpress.

Daarnaast komt er een database voor alle html en css codes, daarin kun je eenvoudiger op zoek naar een element wat je nodig hebt.

Voor cursisten wordt het inloggen en aanmelden aangepast. Je ziet dat de homepagina daarmee wat van inrichting veranderd is. Zo promoot ik meer de cursussen en komt er minder nadruk te liggen op de blog, die tot op heden op de voorpagina stond.

Vandaag heb ik de inrichting gedaan. Er gaan nog een paar zaken veranderen, maar daarover later meer.

Ik heb overigens gekozen voor een layout die gemaakt is door een gevorderde WordPress ontwerper. Ik heb best kennis van de mogelijkheden van WordPress, maar er zijn mensen die veel meer met dit systeem kunnen. Dit is een bewuste keuze geweest, met name gericht op het gebruiksgemak en de tijdwinst die ik nu maak.

7 Comments

 1. Wouter J Wouter J 9 juni 2013

  Hele grote +1 op 1 ding na: de rest van de site (forum) moet ook aangepast worden imo

  • Bjorn Simmering Bjorn Simmering Post author | 10 juni 2013

   Het is de bedoeling dat het forum ook omgezet wordt. Maar ik kan niet alles tegelijk, ik wil dat stap voor stap doen. En wellicht zet ik het forum om naar BBpress, als onderdeel van WordPress…

 2. Rene Rene 11 juni 2013

  Een hele verbetering!

  Wat betreft bbpress denk er heel goed bij na, want dat wordt een berg plugins en vertalen om het goed aan het werk te krijgen.

  Grtz Rene

 3. Melvin Melvin 3 juli 2013

  Inderdaad WP is erg gebruiksvriendelijk en de website ziet er ook prima uit!

 4. Tim Tim 22 juli 2013

  Ziet er prima uit zo!

 5. Heino Heino 24 april 2014

  Hallo, ik heb ook net bbpress op mijn site http://www.aambeien.biz geplaatst. Het enige waar ik niet zo tevreden van ben is de layout. Alles is wit en zou welééns willen weten of dit kan gewijzigd worden?
  Mail me evt wanneer u dit weet, evt een plugin?

 6. Amsterdam Amsterdam 27 februari 2017

  Wij gebruiken zelf ook WordPress en optimaliseren deze met plugins zoals W3 Cache en Smush.IT om onze gebruiker vriendelijkheid te versneller wat zeer goed is voor de google zoek resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *