Een nieuwe layout, meer functies

Voor HTML-site heb ik een nieuwe layout aangeschaft. Deze layout bevat meerdere functies die ik wil gaan inzetten voor het verbeteren van de website. Wellicht dat ik voor het forum binnenkort ga overstappen naar BBpress.

Daarnaast komt er een database voor alle html en css codes, daarin kun je eenvoudiger op zoek naar een element wat je nodig hebt.

Voor cursisten wordt het inloggen en aanmelden aangepast. Je ziet dat de homepagina daarmee wat van inrichting veranderd is. Zo promoot ik meer de cursussen en komt er minder nadruk te liggen op de blog, die tot op heden op de voorpagina stond.

Vandaag heb ik de inrichting gedaan. Er gaan nog een paar zaken veranderen, maar daarover later meer.

Ik heb overigens gekozen voor een layout die gemaakt is door een gevorderde WordPress ontwerper. Ik heb best kennis van de mogelijkheden van WordPress, maar er zijn mensen die veel meer met dit systeem kunnen. Dit is een bewuste keuze geweest, met name gericht op het gebruiksgemak en de tijdwinst die ik nu maak.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

7 Reacties

Voeg toe →

 1. Hele grote +1 op 1 ding na: de rest van de site (forum) moet ook aangepast worden imo

 2. Een hele verbetering!

  Wat betreft bbpress denk er heel goed bij na, want dat wordt een berg plugins en vertalen om het goed aan het werk te krijgen.

  Grtz Rene

 3. Inderdaad WP is erg gebruiksvriendelijk en de website ziet er ook prima uit!

 4. Hallo, ik heb ook net bbpress op mijn site http://www.aambeien.biz geplaatst. Het enige waar ik niet zo tevreden van ben is de layout. Alles is wit en zou welééns willen weten of dit kan gewijzigd worden?
  Mail me evt wanneer u dit weet, evt een plugin?

 5. Wij gebruiken zelf ook WordPress en optimaliseren deze met plugins zoals W3 Cache en Smush.IT om onze gebruiker vriendelijkheid te versneller wat zeer goed is voor de google zoek resultaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *