meneer simmering

Menu Close

Een nieuwe manier van adverteren

Er zijn veel manieren om te adverteren. Google Adsense advertenties plaatsen is wellicht de meest bekende. Ik zie echter een nieuwe vorm, tenminste voor mij nieuw, verschijnen op verschillende websites. De mini advertentie. Met behulp van een favicon wordt een heel kleine advertentie getoond (16×16 pixels). Wellicht is het je hiernaast al opgevallen. Anders nu wel.

Ik ga deze manier dus ook uit proberen. Het biedt namelijk een aantal voordelen. Het is voor de adverteerder een goedkope manier. Het is de moeite waard omdat je een link hebt geplaatst. Het is toch opvallend, zonder dat het erg storend wordt.

De vraag is natuurlijk wat uiteindelijk de opbrengst is van dit soort advertenties voor de adverteerder. Omdat ik ermee start weet ik niet wat de doorklik ratio is, maar dat komen we snel genoeg te weten.

Ik ga starten met een bedrag van 9 euro per maand voor deze mini advertentie. De eerste maand kost je echter maar 2 euro! Je linkje komt dan op iedere pagina van html-site te staan. Betalen gaat via Paypal.

Interesse? Ga dan naar de adverteer pagina. Je link staat binnen 24 uur op html-site.

Ja, ik wil adverteren!

p.s. Nu instappen betekent dat je voor 9 euro per maand adverteert op een website die maandelijks bijna 100.000 bezoekers trekt. Wellicht wordt het een succes en betaal je later veel meer voor hetzelfde linkje. Als je met deze prijs instapt dan gaat de prijs zeker niet omhoog.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!