Een nieuwe start met #spoorleven

Watercolor Sketch Berlin Hauptbahnhof - centraal station Berlijn met trein
Watercolor Sketch Berlin Hauptbahnhof - centraal station Berlijn met trein

Sinds ik klein ben heb ik een fascinatie voor treinen en trams. Daar schrijf ik ook regelmatig over op mijn blog.
Ooit bedacht ik een eigen land waarvoor ik een complete spoorwegmaatschappij bedacht en waar ik een dienstregeling voor maakte.

Ik kocht dienstregelingen waarmee ik eerst in gedachten en later echt op reis ging.

In 1997 kocht ik mijn eerste Thomas Cook time table waarmee ik op Interrail ging. Dat was in de dagen dat net het ijzeren gordijn was gevallen en je kon gaan waarheen je maar wilde. Ik weet nog goed dat ik een reis maakte van een klein station midden in Zweden naar Praag. Een reis van meer dan 24 uur in verschillende treinen.

Passie voor treinen en trams

Deze passie voor treinen en trams heb ik tot de dag van vandaag. En daarom heb ik besloten er daadwerkelijk wat mee te gaan doen.
Een nieuwsbrief schrijven over alles wat ik tegenkom wat met treinen en trams, met het spoor te maken heeft.

Over de Nederlandse spoorwegen, over buitenlandse treinreizen. Ik ga je tips geven over boeken die ik ontdek, Youtube kanalen die ik tegenkom en instagram accounts die de moeite waard zijn om te volgen. Dit alles gecombineerd met eigen verhalen en foto’s, voor zover ik de tijd heb om die te maken!

spoorleven special nr 1, trein en tram in AntwerpenHieronder kun je je aanmelden en dan krijg je deze nieuwsbrief ook, met de naam #spoorleven.

Naast de wekelijkse nieuwsbrief stuur ik je ook af en toe de #spoorleven special. De eerste editie krijg je meteen, die gaat over Antwerpen.

Mooi aanbod: Als je je nu aanmeld maak je kans op een prachtig mooi trein boek, ‘met de trein naar Tibet‘. Dit boek verloot ik onder alle lezers van #spoorleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *