meneer simmering

Menu Close

Een nieuwe uitstraling

Iedere regelmatige bezoeker weet dat ik van basic hou en dat mijn website qua vormgeving niet heel spannend is en ook nooit zal worden. Dit vind ik ook niet nodig.

Zoals je gezien hebt heb ik de website enigszins aangepast. Een nieuw logo, minder lijnen en strepen, een andere kleurstelling en de site ziet er weer goed uit, naar mijn smaak dan.

Een nieuwe layout?

Natuurlijk kan er een totaal nieuwe layout neergezet worden, maar nog altijd ben ik van mening dat het over de inhoud moet gaan en niet over het uiterlijk. Kleine cosmetische aanpassingen die de een zal kunnen waarderen, de ander niet. Het zij zo.

Overigens heb ik de site wel zodanig gemaakt dat een kleiner scherm een iets andere weergave geeft. Dus wat dat betreft ga ik nog steeds mee met de tijd. Overigens heb ik voor de iPad en iPhone een plugin, dus daar zal de site er weer helemaal anders uit zien.

We gaan door! Ook in 2012, op weg naar 2013…

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!