In het verleden heb ik al eens website rapporten gemaakt voor ondernemers die graag eens inzicht wilde krijgen in hun website. Dat heeft een tijdje stilgelegen, maar voor nu wil ik het website rapport nieuw leven inblazen. Er zullen echter wel bezoekers zijn die zich afvragen wat de meerwaarde is van zo’n website rapport. In dit artikel zal ik wat dieper ingaan op die vraag.

Inzicht in je website

website rapportMet het website rapport wil ik je inzicht geven in het presteren van je website. Een bezoeker kijkt en leest op een bepaalde manier en dat is van invloed op de vervolgstappen die hij of zij zet. Komen bepaalde onderdelen bijvoorbeeld niet aan de orde dan haakt een bezoeker snel af.

Er is dus een heel aantal zaken essentieel voor het welslagen van je website. Hiervoor heb ik een lijst gemaakt van 35 onderdelen, die ik heb verdeeld over 8 categorieen. Hier heb je ze:

8 thema’s

Website identiteit
Bedrijfsinformatie
Inhoud
Links
Navigatie
Afbeeldingen
Design
SEO voorwaarden

Je ziet dat het niet alleen maar gaat over SEO, maar dat er een heel aantal andere onderdelen naar voren komt. Dit zijn vaak heel praktische zaken die je soms met een paar handelingen kunt aanpassen. Natuurlijk staan er ook onderdelen bij die wat ingewikkelder zijn, maar in het website rapport probeer ik hierin ook praktische oplossingen en tips te geven.

Website rapport video

Het website rapport wordt vervolgens ook nog eens voorzien van een video waarmee je ook daadwerkelijk ziet wat ik bedoel. Soms is het laten zien van iets vele malen duidelijker dan alleen maar tekst. Dat is ook een waardevolle aanvulling op het geheel.

Wat kun je er vervolgens dan mee?

Ten eerste kun je het naast je neerleggen en dan weer op dezelfde manier verder gan. Die keuze is aan jezelf natuurlijk, maar het kan erg handig zijn om er wat mee te gaan doen. Dat is uiteindelijk de bedoeling van mijn rapport, dat je website er beter van wordt.

Ik probeer het rapport zo te maken dat je zo veel mogelijk praktische zaken zelf kunt doorvoeren, of, als je een webdeveloper in dienst hebt, dat je het door hem of haar kunt laten oplossen. Een heel enkele keer is het aan te bevelen helemaal opnieuw te starten met een website. Soms is de structuur van een website van dien aard, dat kleine oplossingen niet afdoende zijn.

Geld meer dan waard

Dit website rapport kost 67 euro. Dat is een aardig bedrag, maar je zult zien dat het je geld meer dan waard is. Om de eenvoudige reden dat je echt meer bezoekers zult gaan krijgen. Ik durf te beweren dat je na een half jaar zeker 100% meer bezoekers hebt als je wat doet met mijn aanbevelingen. En mocht dat niet zo zijn, dan krijg je je geld terug!

Meer bezoekers zal meer resultaat geven. Of je nu een webwinkel hebt en dan meer verkoopt, of dat je meer klanten hebt gekregen, je zult zien dat het een positief effect geeft op je totale resultaat.

Je wordt er dus echt beter van en dit bedoel ik niet als verkooppraatje, ik meen dat oprecht.

Rapport bestellen

Hierna kun je het rapport aanvragen. Je geeft duidelijk aan om welke website het gaat. Vervolgens klik je op verzenden. Na ontvangst van je gegevens ga ik aan de slag. Binnen 10 werkdagen krijg je het rapport via de mail toegestuurd.
Je kunt het rapport betalen met Paypal of Ideal.

Ja, ik bestel een website rapport!

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!