Een webwinkel zonder blog is als een man zonder baard

Afgelopen zaterdag (23 november 2013) waren de ogen van ruim 80 overwegend dames, die een webwinkel (willen gaan) runnen, op mij gericht tijdens een workshop die ik mocht geven. Deze workshop had als titel ‘SEO voor webwinkels, 5 uitgangspunten.

Deze presentatie deed ik op uitnodiging van de dames van MamaMarketing die het business gedeelte organiseerden van Flavourites.

Flavourites is een markt waar webwinkels een keer per jaar hun waar kunnen tonen. Een grootschalig evenement op een mooie locatie in Amsterdam en de ideale plek om eens wat van je collega’s te kunnen ontmoeten.

Workshop SEO

De workshop was voor mij wel een groot succes. Ten eerste omdat ik het erg leuk vond om te doen. Ten tweede omdat de mensen in de zaal zo enthousiast reageerden, zowel tijdens als na afloop van de workshop. Veel reacties ook via twitter. Met name op de quote: “een webwinkel zonder blog is als een man zonder baard.” En dat uit de mond van een kaal iemand…

workshop in volle actie

Voor iedereen die de workshop heeft bijgewoond,hieronder de keynote zoals ik die heb doorlopen.
Mocht je er niet bij zijn geweest dan kan het toch een nuttige aanvulling zijn om eens door te bladeren.

Binnenkort komt er trouwens een cursus beschikbaar over SEO via mijn cursus website simmering.nl. Wil je op de hoogte worden gebracht van de lancering dan raad ik je aan om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.

Website rapport

Tenslotte, ik heb gemerkt dat er heel wat ondernemers worstelen met het optimaliseren van een website of webwinkel. Mocht je het de moeite waard vinden dan maak ik een website rapport voor je. In dit rapport vind je op maat gemaakte tips en adviezen voor het verbeteren van je webwinkel om beter te scoren in een zoekmachine, maar ook om beter voor de dag te komen naar je potentiële klanten toe.

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen. Laat me je verder helpen!

[slideshare id=28568681&doc=seo-flavourites-live-b-131124032841-phpapp02&w=514]

Als je dit een interessant
artikel vond…

wil je vast ook mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

Krijg je binnenkort ook dit ebook met 101 inspirerende quotes van ondernemers!
ebook 101 quotes!

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over reizen, cadeaus voor mannen en meer... Lees meer over mij »

3 gedachten over “Een webwinkel zonder blog is als een man zonder baard”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *