forum weekoverzichtIk heb mezelf maar weer eens voorgenomen om wat actiever te worden met het forum. Een van die voornemens is om wat topics van het forum in de schijnwerpers te zetten. Meestal zijn de vragen die op het forum gesteld worden wel relevant voor anderen en op deze manier koppelen we het forum en de weblog weer wat beter aan elkaar.

Moderators stoppen

Zoals wellicht is opgemerkt hebben de afgelopen week twee moderators bedankt. Dit is hun goed recht. Het is natuurlijk jammer dat ze ermee stoppen, maar ze hebben ook groot gelijk. Ze zijn al lange tijd bezig en ze hebben wel meer te doen dan alleen maar op het forum rondhangen. Achter de schermen zijn de overgebleven moderators aan het kijken of het nodig is nieuwe moderators aan te stellen. Zodra daar meer duidelijkheid over is hoor je er van. In ieder geval wil ik DMWeijers en Joren heel hartelijk danken voor hun inzet de afgelopen jaren!

Reseller hosting?

Als je namens jezelf hosting gaat aanbieden dan kun je denken aan een resellerpakket. Daarmee koop je hosting in van een ander bedrijf en verkoop je dat onder jouw naam. Als er iets mis gaat dan blijft het andere bedrijf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de problemen opgelost worden. Het is echter wel zo dat jij als verkopende partij voor je eigen klanten de aangewezen persoon bent om hun problemen op te lossen. Ook al kun je vervolgens niet zoveel op technisch gebied, jij mooet voor je klanten zorgen.

Op het forum is een vraag hierover gesteld. Basjan verwijst al veel bekenden naar zijn favoriete webhost, maar vraagt zich af, of het niet veel slimmer is om zelf die hosting aan te bieden via een reselleraccount bij het betreffende bedrijf. Mij lijkt het wel een goed idee, maar wel met de kanttekening die ik hiervoor even maakte.

Sitecheck

Nog steeds worden er veel vragen gesteld door bezoekers om hun website te laten beoordelen. Zo ook Bas van Honk, die een sitecheck aanvroeg voor de website van Verseveld Auto’s.

Deze en andere topics worden uitgebreid besproken op het forum van HTML-site. Dus als je een vraag hebt, of iets wilt laten zien, stel je eigen vraag en praat mee met de anderen!

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!