meneer simmering

Menu Close

Forum weekoverzicht

Afgelopen week is er in het forum weer flink gediscussieerd, zaken zijn besproken, antwoorden gegeven en nachten doorgewerkt. Het leek me de moeite waard om op zaterdag een soort van weekoverzicht te maken zodat alle goede, en minder goede topics nog even voor het voetlicht gebracht worden.

Als je met websites bezig bent is het handig om een nieuw ontwerp in verschillende browsers te bekijken. Daarom de vraag van Waldio welke browsers er op een computer moeten staan. Degenen die met een mac een website maken kunnen echter geen Internet Explorer installeren, voor hen is er IE netrender.

Basjan wil graag Magento draaien en vroeg zich af welke hosting snel genoeg is om deze ecommerce software stabiel te draaien.

Musthaves voor Firefox, de browsers die iedere webdesigner moet hebben, maar de vraag is welke Addons je hier dan weer bij moet hebben. Verschillende opties worden aangedragen, met en zonder link.

Het Google toetsenbord hulpmiddel is weer verdwenen, vandaar dat het topic hierover weer opgerakeld is. Nu hebben we het taalhulpmiddel onderdeel.

Dat waren wat topics voor deze week. Nu lijkt het me ook interessant om het ‘Forum lid van de week’ in het zonnetje te zetten. Deze keer is dat ‘Dinant‘. Hij is actief geweest de afgelopen tijd, neemt niet klakkeloos standaarden over en probeert adviezen van anderen ook uit. Zijn website: http://www.ondernemer-nieuws.nl/, niet dat er veel te zien is, maar misschien is deze link een extra stimulans.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!