Press "Enter" to skip to content

Forum weekoverzicht

Afgelopen week is er in het forum weer flink gediscussieerd, zaken zijn besproken, antwoorden gegeven en nachten doorgewerkt. Het leek me de moeite waard om op zaterdag een soort van weekoverzicht te maken zodat alle goede, en minder goede topics nog even voor het voetlicht gebracht worden.

Als je met websites bezig bent is het handig om een nieuw ontwerp in verschillende browsers te bekijken. Daarom de vraag van Waldio welke browsers er op een computer moeten staan. Degenen die met een mac een website maken kunnen echter geen Internet Explorer installeren, voor hen is er IE netrender.

Basjan wil graag Magento draaien en vroeg zich af welke hosting snel genoeg is om deze ecommerce software stabiel te draaien.

Musthaves voor Firefox, de browsers die iedere webdesigner moet hebben, maar de vraag is welke Addons je hier dan weer bij moet hebben. Verschillende opties worden aangedragen, met en zonder link.

Het Google toetsenbord hulpmiddel is weer verdwenen, vandaar dat het topic hierover weer opgerakeld is. Nu hebben we het taalhulpmiddel onderdeel.

Dat waren wat topics voor deze week. Nu lijkt het me ook interessant om het ‘Forum lid van de week’ in het zonnetje te zetten. Deze keer is dat ‘Dinant‘. Hij is actief geweest de afgelopen tijd, neemt niet klakkeloos standaarden over en probeert adviezen van anderen ook uit. Zijn website: http://www.ondernemer-nieuws.nl/, niet dat er veel te zien is, maar misschien is deze link een extra stimulans.

7 Comments

 1. Waldio Waldio 19 juni 2010

  Handig zo'n overzicht. Komt zoiets nu elke week?

 2. vlerknozem vlerknozem 19 juni 2010

  Er leuk om zo'n weekoverzicht te maken! Is dit een 'eenmalige' actie of ga je dit vaker doen?

 3. Bjorn Simmering Bjorn Simmering Post author | 19 juni 2010

  Ik wil dit iedere zaterdag doen. Ik probeer daarvoor dagelijks even te checken wat er aan interessante zaken op het forum voorbij komt en daar maak ik dan een verhaal van.

 4. Waldio Waldio 20 juni 2010

  Handig overzichtje! Handig dat je tijd wil vrij maken om dit te doen.

 5. Jord Jord 20 juni 2010

  Yes, er staat een topic van mij bij 🙂

  Leuk idee dit elke zaterdag te doen, geeft je toch even een terugblik op de belangrijke topics van deze week.

 6. Daan Daan 27 juni 2010

  Is de serie alweer afgelopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *