meneer simmering

Menu Close

Geld verdienen met Google Adsense

In de video serie hoe ik geld verdien met websites ga ik het hebben over Geld verdienen met Google Adsense. Google Adsense is de grootste inkomstenbron van deze website. Toch probeer ik dit niet te prominent in beeld te laten komen. Ik heb bewuste keuzes gemaakt voor de plaatsing van de verschillende advertenties.

Volgens sommigen is er zeker op sites die gaan over websites bouwen sprake van Adsenseblindheid. Mensen klikken niet meer op advertenties. Ik kan dat niet bevestigen. Er zal zeker een groep zijn die nooit klikt op advertenties, maar er zijn genoeg bezoekers die dat wel doen.

In de video ga ik het hebben over plaatsen van advertenties, kleurgebruik en hoe je jezelf kunt aanmelden bij het programma van Google.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=TvKRiSmVGVs

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!