Gratis html template met uitschuifmenu

Sebastiaan Franken heeft een minimalistische template gemaakt die gedownload kan worden. Deze template bevat een uitschuifmenu.
minimal one template

Het menu schuift open. In eerste instantie zijn er drie opties te zien. Wanneer je op een van de opties klikt dan schuift deze langzaam open en is er een submenu te vinden.
menu ingeklaptmenu uitgeklapt
In het zipbestand zitten vier bestanden, het php bestand met de html code, het css bestand, een javascript bestand en een jquery bestand. Om het goed te laten werken plaats je alles in dezelfde map.

Een voorbeeld kun je vinden op http://localhost:8888/templates/minimal-one.

Het template kun je hier downloaden.

8 gedachten over “Gratis html template met uitschuifmenu

 1. guido schreef:

  dat uitschuifmenu gaat erg stotterig. En de template is gewoon basic, raar dat dit een post is. Ik kan op internet veel betere vinden (van 0,00 tot 0,50)
  natuurlijk moet je gewoon je sites zonder templates maken.

 2. Patrick schreef:

  @guido
  Dit is ook een minimal template. 😉
  Het ‘stotteren’ kan je instellen (zoals Sebastiaan al zei) instellen bij javascript.js
  Bijv. var tijd= 100
  Dat gaat ECHT snel 😀
  Dus eigenlijk is het een goede template hoor! 🙂

 3. Kees schreef:

  Hij is een beetje… te minimalistisch. Het draait eigenlijk om het (te sloom) uitschuivende menuutje. Het ligt niet aan mijn computer, want ik heb een nieuwe iMac :P.

 4. Sebastiaan schreef:

  @kees,

  of je nu wel een nieuwe iMac hebt of niet, dat maakt niet uit. Sommige webbrowsers doen jQuery een beetje stotterig (firefox, Opera). Helaas kan ik hier niks aan doen, dat ligt bij de ontwikkelaars van de browser.

  @Guido
  Sommige mensen houden van minimalistisch. En er zullen vast betere templates zijn, ik richt mij op de beginner die graag CSS en HTML wil leren via voorbeelden, en ook nog wat javascript mee kan nemen zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *