Gratis over te nemen – Laptop-gids.nl

Ja, je leest het goed. De website laptop-gids.nl mag een andere eigenaar krijgen. Enige tijd geleden heb ik deze website gekocht om er wat mee te gaan doen, maar ik kom er niet aan toe en het is jammer dat deze site ligt te verstoffen in een hoekje van het internet.

Ik ga deze site, inclusief hosting, domeinnaam en twitteraccount gratis weggeven aan degene die me hieronder de beste, leukste, meest interessante reactie kan geven waarom hij of zij deze website zou moeten overnemen.

Dit is dus een interessante mogelijkheid voor iemand die een website wil beginnen, maar nog geen idee had voor een onderwerp, of iemand die kans ziet om hier wat mee te doen, maar geen geld had.

laptop-gids.nl

De website, hosting en domeinnaam hebben een waarde van ongeveer 100 euro, dus dat lijkt me deze keer meer dan de moeite waard.

Het enige dat ik verwacht is dat je een nuttige, handige, leuke, originele of anderszins aangename reactie geeft op dit artikel.

p.s. Ik geef de winnaar nog wat tips mee zodat hij of zij de website een goede doorstart kan geven.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

9 Reacties

Voeg toe →

 1. Ik zou de website wel gratis willen overnemen. Ik zou de website echter eerst ombouwen van een blog naar een informatiewebsite. De blogberichten worden wel bewaard.

  Dan probeer ik ook nog wat bezoekers te trekken, en er uiteindelijk een beetje geld mee proberen te verdienen d.m.v. affiliateprogramma.

 2. kvind hem leuker eruit zien dan html-site haha 😉 joke.
  maar kan je meer vertellen over de doel van de site.

 3. mja doel is wel duidelijk lol.
  laat maar hehe

 4. Voor de goede orde, je kunt tot en met zondag avond reageren, maandag aanstaande maak ik de winnaar bekend…

 5. Ik zou deze website graag willen hebben, om een start te kunnen maken met een website waar ik hopelijk iets door middel van advertenties wat bij kan verdienen. Doordat ik nog in de leer van het programmeren zit lijkt me dit een goede opstap.

 6. Ik zou deze domein en website graag van je over nemen omdat ik een al een website wilde gaan opstarten, en aan gezien ik opzoek ben naar een geinige laptop kan ik mijn ervaringen enz. op deze website los laten.

  Eventueel connecties leggen met soortgelijke websites, en misschien een klein centje bijverdienen. Alhoewel het mij meer op het plezier van de websites gaat.

  Mvg,
  Dave

 7. Wie geeft dit weg?
  Van wie is deze site geweest?

  Het zou miss. een leuk idee zijn om hem onder ons te houden (actieve forum gasten) om zo een goede informatieve maar vooral NIET inkomsten gerelateerde informatie te geven aan bezoekers welke op het punt staan een laptop te kopen. Ik ben vooral bang dat als je hem weg geeft iemand hem volgooit met Google-ads om zo een kwartje-50 bij te verdienen en er na een maandje of twee niets meer aan doet omdat het maar 9 euro heeft opgebracht. Wat natuurlijk weer jammer is en meestal ten kosten gaat van de kwaliteit aan informatie dat erop komt.

  Daarom, ik weet niet hoe anderen erover denken maar het zou bijv. een leuk idee zijn als verschillende mensen bepaalde onderdelen op zich nemen. (Hoeft niet veel te zijn maar we kunnen allemaal iets doen)
  Ik zou dan graag de Apple kant willen ontwerpen, onderhouden maar van de Windows kant heb ik geen kaas gegeten dus zou het ook niet eerlijk zijn als ik hem overneem en dan volgooi met alleen maar PRO Apple talk.

  En mocht het een leuke website worden waar meer achter zit dan alleen maar informatief kunnen we nog altijd kijken wat we ermee doen. Miss. zouden we hem dan weer kunnen doorverkopen aan iemand die er echt HEEL erg een hobby of bedrijf aan heeft en de inkomsten dan doneren aan een goed doel, Kinderen met Kanker of zoiets.

  Verder wat zijn de jaarlijkse kosten van dit plaatje?
  Het moet natuurlijk wel leuk blijven..

 8. Ik vind het idee van basjan goed en leuk.
  Dan onderhouden we als 'leden van html-site' de site. Met elkaar weten we ook veel over computer, browsers, besturingssystemen, enz.

  Ik wil best wel wat design werk voor me nemen.

 9. Dat idee van Basjan is ook een goede. Misschien ook een linux kant (kan toch op elke laptop)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *