meneer simmering

Menu Close

Hoe ik geld verdien met mijn website

html-site.nl/tvIk ben al enkele jaren bezig met het schrijven van artikelen, het maken van websites, ongeveer een jaar geleden ben ik daar ook een cursus bij gaan maken en momenteel draait er al een tweede cursus. Kortom ik timmer aardig aan de weg als het gaat om geld verdienen met een website. Ik wil je een idee geven hoe ik dit aanpak en hoe ik geld verdien met het hebben van een website. Deze keer doe ik dat in een serie video’s waarmee ik je een kijkje achter de schermen kan geven van mijn ‘bedrijf’.

In deze eerste video geef ik je een korte introductie van alles wat ik zo’n beetje doe en waar ik geld mee verdien. Let wel, ik beloof geen gouden bergen. Ik geloof niet zo hard in verhalen als: ‘ik heb een website, wat adsense advertenties er op en de miljoenen stromen binnen’. Het is hard werken, maar juist omdat het zo leuk is, is het eigenlijk geen werken. Dat maakt het allemaal zo boeiend.

En ja er is wel degelijk geld mee te verdienen hoor. Zo heb ik op html-site.nl Google Adsense staan en adverteer ik met m4n. Daarnaast de cursus html dus en mijn eigen webdesign bedrijf. Ook is er geld te verdienen met internet door het hebben van een webwinkel, ook daar ga ik meer op in gedurende de komende video’s.

Kortom, ik heb mezelf een nieuwe uitdaging gegeven door een reeks video’s te maken waarmee ik je een kijkje achter de schermen geef en daarmee tips en adviezen over het opbouwen van je eigen online bedrijf. Veel kijkplezier.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=AWpAi_3SZd8

Links:
http://localhost:8888
http://localhost:8888/cursus-html
http://www.simmering.nl
http://www.2zusjesenjan.nl

http://www.google.nl/adsense

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!