HTML voor beginners deel 2 – video

De vorige video ging over de zaken die je nodig hebt om een website te maken. In deze tweede video ga ik aan de slag met het maken van een eerste webpagina. Deze keer gebruik ik ook elementen van HTML5. HTML5 maakt het bouwen van een website weer wat gemakkelijker, en heeft de toekomst, vandaar.
Onderaan staat de code die in de video wordt gebruikt. Wanneer je er zelf mee aan de slag wilt kun je deze code gebruiken. Het is allemaal heel eenvoudig, maar ook echt bedoeld voor beginners. Veel succes!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=yaPCvUiOElU

Mocht je stap voor stap willen leren om een website te bouwen, er is ook een cursus beschikbaar waarmee je leert om in 15 weken een website te maken. Deze Cursus HTML is inmiddels al door meer dan 50 mensen gedaan!

Broncode:

   
   Mijn eerste webpaginaDit is de titel van de eerste pagina

Dit is de eerste paragraaf van deze eerste website. Dit komt dus te staan tussen de begintag en de eindtag.

%MINIFYHTML71d5b18f7e9b8d9473e193ca58abb4da9%

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over HTML & CSS, websites maken, WordPress en meer... Lees meer over mij »

Eén gedachte over “HTML voor beginners deel 2 – video”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *