HTML5 innovatie wedstrijd

Als je 20.000 euro zou willen winnen en je bent handig met het implementeren van HTML5, CSS, Javascript en AJAX, dan is de wedstrijd van Marktplaats wel wat voor je. Marktplaats wil graag de nieuwe technologie omarmen en een vernieuwende zoeken en vinden functie voor de website ontwikkelen.

Het is zaak om je vlot in te schrijven voor deze wedstrijd, maar er hangt natuurlijk een beste prijs aan vast. Daarnaast zal er een hoop media aandacht worden gegenereerd op het moment dat de nieuwe functie gelanceerd gaat worden, iets wat in februari 2011 zou moeten gaan gebeuren.

Kortom een unieke kans voor webdevelopers die zich willen onderscheiden.
Naar de wedstrijdpagina

6 gedachten over “HTML5 innovatie wedstrijd

 1. egaTniv schreef:

  Je MOET wel een geregistreerd eenmans nederlands bedrijf zijn met X professionele jaren ervaring..zo nu zijn er nog 2 leden van html-site die mee mogen doen 😛

 2. egaTniv schreef:

  ik ben geen bedrijf en/of eenmanszaak, ik ben gewoon een hobbyist, daarnaast zou ik (als ik een bedrijf had) een bedrijf in Belgie hebben 🙂
  Dus al 3 redenen om niet eens mee te mogen doen, daarnaast heb ik me nooit verdiept in html5, gewoon omdat het nog lang niet voldoende wordt ondersteund.

  Zover ik weet mogen nu alleen nog DNA en maarten64 mee doen.
  Verder is het wel een leuke uitdaging/prijs, maar niet voor mij 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *