HTML5 pdf overzicht

Voor de lezers van HTML-site is HTML5 natuurlijk niet onbekend. Maar het kan natuurlijk handig zijn om alle bruikbare tags te hebben in een overzicht. Ik heb een handig pdf-document gemaakt waarin alle tags keurig op een rij staan. HTML5 wordt steeds beter geïmplementeerd door website bouwers en door de makers van browsers. Het zal nog even duren voordat HTML5 de standaard is, maar natuurlijk kun je je website er al mee maken. Voor een praktische uitwerking verwijs ik je naar een serie artikelen over HTML5 en CSS3.

Hieronder kun je het pdf bestand downloaden. Doe er je voordeel mee. Ik vind het leuk als je een link naar dit document plaatst. Graag wel via deze pagina http://localhost:8888/html5-pdf-overzicht. Natuurlijk kun je onderaan dit artikel een link naar deze pagina twitteren.

html5 pdf overzicht

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over HTML & CSS, websites maken, WordPress en meer... Lees meer over mij »

Eén gedachte over “HTML5 pdf overzicht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *