Ipad en Iphone versie HTML-site

Het kan interessant zijn om je website op een net andere manier te laten verschijnen op de Iphone en de Ipad. Deze gadgets hebben toch hun eigen manier om je website te kunnen laten zien. Voor HTML-site heb ik nu een plugin aangeschaft waarmee je een fraaie look-and-feel kunt geven aan de Ipad en Iphone versies van de website.

Deze versies zijn dus niet op een computer te zien, alleen maar op de genoemde producten. Overigens werkt WP touch Pro ook op Android telefoons.

WP touch Pro kost 39 dollar voor een enkele licentie.Wil je er meer sites mee voorzien dan kost je dat 69 dollar en een developer versie kost 199 dollar. Er is ook een gratis versie, die werkt niet op de Ipad, enkel op de Iphone, maar dit is voor veel mensen al genoeg. Interesse? Bekijk de website van BraveNewCode!

WP touch pro op de ipad en iphone

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

6 Reacties

Voeg toe →

 1. Woow, dit ziet er vet cool uit op mijn ipad! Net een app, duidelijk en overzichtelijk.
  Mijn complimenten.
  Groeten Bram.

 2. Maar kun je nu nietop het forum?

 3. Nee het forum is geen onderdeel van de software. Dat werkt met een ander systeem. Is ook wel wat ingewikkelder om dat aan te passen, dus dat laat ik zo.

 4. Ok, maar kun je dan wel een link plaatsen naar forum? (zonder dat ie speciaal voor smartphones + ipad is gemaakt)

 5. Ik zie inderdaad enige veranderingen op m'n iPod nu. Ziet er goed uit.

  Het enige dat me stoort is de advertentie aan de bovenkant van de pagina. Ik denk niet dat iemand die mobiel is daar op gaat klikken eerlijk gezegd, hij neemt echter best veel ruimte in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *