Kookkadootjes.nl – een interview

De website uit dit artikel bestaat niet meer
Een webwinkel beginnen. Er zijn tegenwoordig veel mensen die dat doen. Bijvoorbeeld om vanuit huis toch wat extra’s te kunnen bijverdienen. Anita van kookkadootjes.nl vertelde hoe ze van haar hobby een webwinkel maakte.

Anita wilde wel een winkel starten, maar niet direct van huis zijn, zeker niet voor zes dagen per week. “Mijn grote hobby is koken dus vandaar Kookkadootjes.nl,” aldus Anita.

Het is natuurlijk niet iedere dag een feestje om een webwinkel bij te houden. Het meest lastige is wel de tijdsinvestering wanneer er een prijsverhoging doorgevoerd moet worden. Dat moet artikel voor artikel gebeuren.

Google Adwords

Via Google Adwords maakt Anita haar website bekend aan het grote publiek: “Vorig jaar heb ik een bureau ingeschakeld welke ervoor zorgde dat ik bij Google (en een aantal andere zoekmachines) op pagina 1 kwam zodra men zocht op bijvoorbeeld ‘espressokopjes’.”

Kookkadootjes is geen zelf ontworpen website maar er wordt een layout gehuurd welke wordt gevuld met eigen informatie. Er zijn dus veel van deze websites. “Ik vind mijn website wel duidelijk, overzichtelijk en snel. Dat is belangrijk,” zegt Anita.

Inspiratie

De inspiratie komt van andere kookartikelwebsites. Daar komen tips en ideeën vandaan.
De site draait op kant en klare software maar Anita is er wel tevreden over. “Misschien dat ik nog wel eens een eigen website laat ontwikkelen.”

Tenslotte de ultieme tip voor starters? “Zorg dat je makkelijk gevonden wordt.”

Als je dit een interessant
artikel vond…

wil je vast ook mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

Krijg je binnenkort ook dit ebook met 101 inspirerende quotes van ondernemers!
ebook 101 quotes!

Auteur: Bjorn Simmering

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering. Ik schrijf over reizen, cadeaus voor mannen en meer... Lees meer over mij »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *