Ik hou er van om iets te krijgen, maar nog leuker vind ik het om iets weg te geven. Het leuke van bloggen is dat je soms de vraag krijgt om iets weg te geven.

Wanneer je door bedrijven wordt benaderd is dat natuurlijk niet zomaar. Ook zij hebben een agenda en meestal heeft die agenda te maken met het verkrijgen van een link.

Dat is natuurlijk niet erg. Het is het oeroude idee van ruilhandel.

usb-stick2

Ik heb een ei, jij hebt een wortel, ruilen we dat met elkaar dan hebben we allebei iets extra’s bij het avond eten. We worden er allebei een beetje beter van.

Zo ook met bloggen dus. Ik heb lezers en mijn website vertegenwoordigd een bepaalde waarde, niet alleen financieel, maar ook door de ogen van een zoekmachine. Ik heb wat te vertellen daar komen bezoekers op af.

De andere partij heeft iets aan te bieden en wil dat verhaal vertellen en doorgeven. Zij geven mij wat, ik geef hen wat. Simpeler kunnen we het niet maken, toch?

Zo werd ik benaderd door Maxilia, een bedrijf dat allerlei producten bedrukt en op die manier voorziet van een unieke eigen ‘look’. Zo kun je er notitieboekjes laten bedrukken met je eigen logo, of bidons, of bijvoorbeeld een USB stick.

usb-stick-3

Dat laatste heb ik laten doen en ik kan er dus een heel aantal weggeven. Op die manier heb je, als je er voor in aanmerking wilt komen, een unieke USB-stick bij. Als je dat wilt laat dan even een reactie achter hieronder dit artikel en wie weet krijg je binnenkort een USB stick van meneersimmering thuisgestuurd.

Overigens was het proces om het product in huis te krijgen er eentje wat soepel verliep.

Nadat ik mijn logo had doorgestuurd kreeg ik een pdf met daarop een voorbeeld via de mail doorgestuurd. Daarop stond ook nog een suggestie omdat het logo wat klein uitviel.

usb-stick

Dat meedenken daar hou ik wel van. Je krijgt uiteindelijk wat jij wilt en niet wat ze daar bedacht hebben.

Toen het product daadwerkelijk gedrukt ging worden kreeg ik weer een mail en toen het klaar was werd ik ook weer op de hoogte gebracht door Maxilia. Uiteindelijk kreeg ik vlot de gevraagde USB sticks via pakketpost thuisgezonden. Prima service en voor een prima prijs.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!