Losse tijdschriften te koop

Een nieuwe service voor iedereen die wel eens los een tijdschrift koopt. Sinds vandaag kun je verschillende computertijdschriften los kopen via html-site.nl. Makkelijker kan het niet. Wanneer je voor 15.00 uur je tijdschrift bestelt dan heb je deze al de volgende dag in de bus liggen. Let op, het gaat hier niet om abonnementen, maar gewoon om losse nummers, van bijvoorbeeld computeridee, Icreate en Linuxstarter.
Naar de tijdschriften shop »

11 gedachten over “Losse tijdschriften te koop

 1. Tolax schreef:

  Bij ons in de boekhandel ligt altijd een tijdschrift wat ik wil hebben (en wat volgens mij voor de rest niemand koopt)… Ik heb er alleen geen zin om er 10 euro voor neer te leggen :$

 2. admin schreef:

  Computeridee kost hetzelfde als in de winkel, 2,45. Alleen er komen wel verzendkosten bij. Maar dat is logisch lijkt me.

  Op de originele site is een los nummer niet eens te koop volgens mij, of kun je aangeven waar het staat.

 3. Hidde schreef:

  @Daan?

  Wat vind je er dan niet leuk aan? Ze moeten alleen meer webdev tutorials hebben in plaats van design tutorials. Laats was ik in Amerika, en kocht daar .NET magazine, was echt een geweldig tijdschrift! Alleen niet verkrijgbaar in Nederland geloof ik.

 4. Daan schreef:

  .NET is wel verkrijgbaar in Nederland. Bij van Pierre kun je het kopen voor 15 euries, en bijvoorbeeld hier links in de sidebar.
  Je kunt ook een abonnement nemen gewoon via de site, sturen ze gewoon naar je toe (voor 70 pond/jaar = 13 issues)

  Maar inderdaad, is een goed blad.

  Ik vind Webdesigner Magazine niet goed omdat het blad vooral uit tutorials bestaat, en dit zijn vaak onderwerpen die niet zo vaak gebruikt worden in de realiteit.
  Daarnaast word al hun content vertaald uit de Engelse versie van 2 maanden eerder, ze nemen daarnaast niet eens even de tijd om het te updaten (voorbeeld is het Ryan Carson interview, waar staat dat de Carsonified site herontworpen word, terwijl dit al echt maanden geleden gebeurd is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *