Maverick Money Makers, een update

mmmcZoals beloofd zou ik nog iets melden rondom mijn ervaringen met Maverick Money makers. Ik weet dat het vorige bericht nogal wat gemengde reacties heeft opgeroepen. Dat mag natuurlijk en iedereen mag er zijn mening op na houden, maar ik heb nooit beweerd dat dergelijke websites bezocht moeten worden, laat staan dat je lid moet worden. Het enige wat ik wilde is voor mezelf eens onderzoeken of de belofte die dergelijke sites maken ook daadwerkelijk wat inhouden. Daar ben ik dan ook mee bezig geweest. En wat je daar van vindt, ach dat beoordeelt een ieder maar voor zichzelf.

Veel video

Al met al heb ik een hele serie video’s bekeken en wat me daarin is opgevallen, is dat er weinig echt vernieuwende zaken worden aangeboden. Het is allemaal bekende stof, maar wel tot in detail uitgewerkt. Ik moet zeggen dat Mack Michaels erg diep op de stof in kan gaan en daardoor wel erg veel expertise meegeeft.

Gratis ebooks

Ten tweede worden er allerlei zaken aangeboden die je voor een eigen site kunt gaan gebruiken. Er staan een stuk of twintig ebooks op die je naar wens kunt aanpassen of in de gewone vorm kunt gebruiken voor je eigen website. Wel allemaal in het Engels trouwens wat voor een aantal bezoekers natuurlijk wat minder relevant is.

Quick Guides

Ook is er een aantal quick guides te vinden op de site. Deze snelgidsen leren je op een vlotte manier hoe je een bepaalde taak moet aanpakken. Bijvoorbeeld het opzetten van een effectieve werkplek of het vlot kunnen brainstormen over een bepaald niche.

De kerntraining

Het belangrijkste onderdeel van de site is de ‘core-training’, de kerntraining. Dit zijn video’s van soms wel 2 uur waarin tot in detail wordt ingegaan op de vraag hoe je een site kunt opzetten waarmee je veel geld kunt verdienen. Aspecten die voorbij komen zijn Google Adsense en Adwords, Ebay, WordPress, membershipsites en dergelijke.

Snel geld verdienen?

Tenslotte heb ik een quick money strategy uitgeprobeerd. Het advies was om via een website die producten aanbiedt voor bijvoorbeeld anti rimpel creme. Deze website bood een hoge beloning aan voor affiliates. Door te adverteren op Google Adwords kon je veel geld verdienen aldus Mack.

Zo gezegd zo gedaan. Ik ben er niet veel mee opgeschoten aangezien er niemand op de advertenties klikte. Daarmee wil ik aangeven dat de voorgespiegelde inkomsten theoretisch misschien wel kloppen, maar de praktijk is meestal anders.

Ik heb mijn account vervolgens gestopt. Dat ging trouwens zonder problemen en ik heb gewoon mijn geld terug gehad.

Conclusie

Al met al is deze test interessant geweest om eens achter de schermen van een dergelijke site te kijken, maar ik ben er in ieder geval niet veel rijker van geworden. Maar armer dus ook niet.
Ook een kijkje nemen? Money Makers Club.

6 gedachten over “Maverick Money Makers, een update

 1. Forumbezoeker schreef:

  Ik snap de hele bedoeling van dit MMM eigenlijk niet… Wat je er mee kunt e.d. Komt naar mijn idee niet echt helemaal goed naar voren in deze artikelen. Maar goed, het werkt niet, dus ook niet belangrijk 😉

 2. Daan schreef:

  Inderdaad, niet echt belangrijk.

  Volgensmij weet je van te voren wel dat dit soort dingen niet werken. Als je gewoon de kost wilt verdienen, moet je ervoor werken. Er zijn echt maar een klein aantal mensen die hier geld mee verdienen (in dergelijke mate dat ze er iets mee kunnen)

  En die “gemengde reacties” zouden misschien iets betekenen. Misschien dat je zou kunnen afleiden uit die reacties, dat we het niet zo leuk vonden. Als je vervolgens in een artikel, waarin je het programma neerzet als een slecht programma, maar alsnog gaat linken naar je affiliate links, lijkt me nit volslagen nutteloos.

 3. Kristof schreef:

  @Daan

  Niet helemaal akkoord.

  Je weet zowieso als je iets dergelijks leest dat het 99% zeker een scam is. Enkel diegene die het uitgevonden heeft (als ik dat zo mag noemen) gaat er geld aan verdienen.

  Ik vind echter wel dat je op een site die gaat over ‘geld verdienen op het internet’ dergelijke experimenten mag doen en er over schrijven.

  Zelf ben ik ook begonnen met een site over online marketing en de enige manier om correcte info te verkrijgen is je informeren, experimenteren, enz.

  Mocht het allemaal niet zoveel geld kosten (ik denk aan e-books, cd-roms, enz. van bepaalde super verkopers op internet) zou ik graag wat meer van dergelijke experimenten doen en mensen er over informeren.

  Groeten

  Kristof

 4. Frans Panday schreef:

  Hallo,

  Ik heb de gehele cursus en alle viedeo’s van Maverick bekeken en getest.

  De informatie die hij geeft is voor mijn website in Amerika goud waard. http://www.bestlifeshop.com

  Ik heb in korte tijd heel veel geleerd en heel veel tijd bespaart door alle tips en web adressen die zo worden aan geleverd.

  Ik vind het ook een mooie vent op het gebied van vertellen.

  Ik verdien inmiddels geld op verschillende manieren zoals door Maverick uitgelegt.

  De tonnen aan Euro’s moeten helaas nog komen maar daar wordt aan gewerkt?

  Al met al een zeer interessanten cursus voor weinig geld.

  Met vriendelijke groeten,
  Frans Panday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *