meneer simmering

Menu Close

Nieuwe cursus HTML

Wil jij een website leren maken met HTML en CSS. Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de cursus HTML. De cursus richt zich nog meer dan de vorige cursus op het bouwen van een website met HTML en CSS. Hiervoor gebruik ik de nieuwste standaarden, altijd in combinatie met de mogelijkheden van de verschillende browsers.

Drie modules

De cursus bestaat uit drie modules van elk 5 lessen. In 15 weken heb je dus een professionele, aan standaarden voldoende website online staan.

De eerste module is gericht op je eerste website, de basisbeginselen van HTML en CSS en de benodigdheden. De tweede module gaat uitgebreid in op de mogelijkheden van CSS 2.1 en CSS 3. Aan de hand van een stappenplan bouw je een mooie website.

De derde module gaat dieper in op de mogelijkheden met een website, zoals zoekfuncties, formulieren en video.

Voor beginners

De cursus is speciaal bedoeld voor beginnende website bouwers. Ook als je voor jezelf een goede basis wilt leggen dan is de cursus interessant genoeg om te volgen.

Natuurlijk is er heel veel op internet gewoon te vinden. Het voordeel van deze cursus is dat je alles in een gestructureerd aanbod naar je toe krijgt en een cursus zorgt er voor dat er ‘iemand over je schouder mee kijkt’. Je dwingt jezelf wat meer om actief aan de slag te zijn en te blijven.

Lessen via de mail

Alle lessen gaan via de mail. In de mail vind je een link naar een beveiligde omgeving op internet. Daardoor maakt het niet uit waar je de cursus doet, als je maar een computer tot je beschikking hebt. De lessen komen in een wekelijkse frequentie. De lessen zijn voorzien van een duidelijke uitleg. In combinatie met video en werkbladen wordt iedere les uitgewerkt tot een compleet pakket.

Gedurende de cursus gaat het over hosting en een domeinnaam. Er wordt de mogelijkheid geboden om deze tegen een aantrekkelijk tarief aan te schaffen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een al vastgelegde domeinnaam met hosting. Zelfs werken met gratis hosting behoort tot de mogelijkheden, al is dit niet de eerste voorkeur.

Forum voor cursisten

Bij de cursus hoort een cursistenforum, waar je vragen kunt stellen en je problemen of suggesties kunt delen met andere cursisten. Ook beantwoord ik daar natuurlijk vragen, wat overigens ook via de mail kan. Er is voor cursisten een speciaal emailadres beschikbaar waarmee ik direct en vlot vragen kan beantwoorden.

Kortom een complete cursus HTML, waarin je leert hoe je een website moet bouwen en uitbouwen.

Probeer nu drie weken voor 1 euro!

Je kunt deze cursus nu drie weken uitproberen voor 1 euro. Bevalt het je niet dan geef je aan dat je wilt stoppen. Zonder vragen, zonder problemen. Ga je verder dan betaal je maar 47 euro per maand, voor drie maanden.

p.s. Het gaat hier om een volledige nieuwe cursus, het is dus een andere cursus dan die ik eerder heb aangeboden.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!