meneer simmering

Menu Close

Nieuwe website week 38

De grote vernieuwing zat deze week natuurlijk bij twitter.com. Zij hebben een verandering doorgevoerd in het uiterlijk van hun website waar langzaamaan iedere gebruiker aan mag gaan wennen. Deze verandering is volgens sommigen meer financieel dan esthetisch bedoeld. Het is namelijk makkelijker om in de nieuwe layout advertenties toe te voegen.
Maar er zijn meer nieuwe en vernieuwde websites bijgekomen.

Brandnew Communicatie

De eerste website die ik bespreek, is nog maar net online. Het is de website van brandnewcommunicatie. Niet bijzonder, wel nieuw en daarom hier genoemd. Deze ‘specialist in web en design’ biedt een breed scala aan mogelijkheden, van flyers maken tot SEO van je website. Hij heeft alles in huis. Volgens de website althans.

website van brandnew communicatie

Cafe Joost Utrecht

Cafe Joost in Utrecht heeft nu ook een eigen plekje op het internet. Deze website moet bezoekers in staat stellen wat extra informatie over dit cafe te krijgen om er bijvoorbeeld feestjes te houden.

website van Cafe Joost in Utrecht

Uitzending gemist

De website van Uitzending gemist heeft een beta versie gekregen van de nieuwe opzet van deze veelbezochte website. De gewone versie heeft een achterhaald uiterlijk en de nieuwe versie heeft veel extra functionaliteiten gekregen waardoor deze weer met zijn tijd mee kan. Je kunt het hieronder bekijken, het verschil is behoorlijk. Goede verbetering!

oude en nieuwe versie van de website van uitzending gemist

Arnhem Sports

Voor sportliefhebbers in en rond Arnhem is er een nieuwe website in het leven geroepen. Arnhem Sports levert informatie over allerlei sporten en clubs in Arnhem. Het is jammer dat er een Engels woord aan de website naam is toegevoegd, juist vanwege het regionale karakter van de website. De domeinnaam Arnhem Sporten.nl is bijvoorbeeld nog vrij. Maar goed dat is een keuze.

Arnhemsports, regionale sport website

Naturescanner.nl

De reisbranche is een competitieve branche, vandaar dat je goed moet onderzoeken op welke specifieke doelgroep je je richt als je een nieuwe website wilt beginnen. NatureScanner is zo’n site en heeft als doel om ‘reizigers met een passie voor natuur te inspireren’. Wederom jammer van de naam, maar wellicht is er in het achterhoofd van de makers een wens om op een later moment wat internationaler te gaan. Maar ja of dan een .nl domein zo handig is.

Overigens mogen er wat meer foto’s op de voorpagina van deze site. De uitstraling is nu wel wat saai voor een website met potentie.

naturescanner voor reizigers met een passie voor natuur

Vorige week waren de meningen verdeeld over de mooiste website. Welke is nu het best gelukt? Om een extra waarde aan deze vraag toe te voegen kun je de poll invullen en aangeven welke volgens jouw het beste scoort

[poll id=”3″]

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!