meneer simmering

Menu Close

Nieuwe website week 39

We vervolgen de wekelijkse post met nieuwe websites. Vorige week hebben 35 mensen gestemd en is Naturescanner er uit gekomen als winnaar met de helft van de stemmen. 18 om precies te zijn. Voor vandaag bekijk ik de volgende websites: 7zitter.nl, panvillage.eu, laris.nl en archeoweb.gent.be.

7zitter.nl

Voor grote gezinnen is een grote auto belangrijk en er zijn nog niet heel veel auto’s waar je vijf kinderen mee kunt nemen. Voor deze specifieke doelgroep is er een website opgezet: 7zitter.nl. De website ziet er goed vormgegeven uit en heeft een eigentijdse uitstraling. Je richten op een specifieke niche is tegenwoordig belangrijk, zeker in de hoek van auto’s, waar heel veel websites voor zijn. Goede kans dus dat deze website een succes gaat worden.
Tenslotte valt me het kwalitatief goede logo op, iets waar je in positieve zin mee op kunt vallen dus!

7zitter.nl

archeoweb.gent.be

Een andere website in een heel specifieke niche, namelijk die van archeologie is archeoweb.gent.be. Deze website die sinds 2004 bestaat is nu helemaal vernieuwd. Waar er eerst sprake was van een intropagina zonder tekst heeft de homepagina nu meer inhoud gekregen waardoor de site beter toegankelijk is geworden. Je weet snel waar je een bepaald onderdeel moet zoeken.

Archeoweb Gent

Panvillage.eu

Panvillage is een organisatie met vakantieparken die in de buurt van natuurgebieden liggen. PAN staat voor Protected Area Network. Er is nu een park in Zweden en binnenkort wordt er een tweede park geopend in Finland. Middenin de ruige natuur, wat de website ook duidelijk laat zien. Mooie foto’s en duidelijke informatie maken deze website een lust voor het oog. De navigatie is helder, alleen zou er gekozen moeten worden om te kunnen boeken via dezelfde website. Nu wordt je naar een andere website gestuurd en dat is niet helder.

PAN village

Laris.nl

Een woningcorporatie moet een website gebruiken om vlot en helder met de huurders te communiceren. De website van de Didamse woningcorporatie Laris heeft een vernieuwde website gelanceerd. Deze website ziet er mooit uit en heeft door het gebruik van foto’s een menselijk karakter. Wanneer je mensen namelijk gebruikt op foto’s dan identificeren bezoekers zich daarmee en voelen ze zich meer betrokken.

Laris.nl

Welke website is voor jouw het beste? Geef nu je stem.

[poll id=”4″]

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!