Nieuwe websites week 37

Iedere week worden er nieuwe websites opgeleverd. Grote en kleine websites vernieuwen en veranderen. Altijd weer beter en effectiever. Soms trekt dat ineens meer nieuwe bezoekers, soms is het een misser. Wekelijks is het onmogelijk een rij te maken van alle websites die nieuw, of vernieuwd zijn, maar een leuke selectie is altijd interessant, ter inspiratie of gewoon om te bekijken.

Mocht je zelf een nieuwe website hebben, stuur me dan een mail en wellicht staat jouw vernieuwde of splinternieuwe website volgende week ook wel in dit overzicht.

Netwerven

Een baan zoeken of vinden via nieuwe media is de gedachte achter de nieuwe website ‘netwerven‘. Recruitmenttips, diensten en vacatures, tezamen op 1 overzichtelijke website, met een fraai ontwerp!

Netwerven, een baan vinden met nieuwe media

Jeroen vander Boom

Fan van deze topper? Dan ben je vast ook wel te spreken over zijn nieuwe website, Jeroenvanderboom.nl. hij komt je zelfs even persoonlijk begroeten als je op de nieuwe website komt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

Officiele website van Jeroen van der Boom

Karter Dave Blom

Ook als karter heb je tegenwoordig een website nodig. De website van DaveBlom is nieuw opgeleverd afgelopen donderdag.

Nieuwe website karter Dave Blom

Geel centrum

De stad Geel heeft voor de winkeliers en handelaren in het centrum van deze Vlaamse stad een nieuwe website opgezet. De ondernemers kunnen zich hiermee profileren.

Website voor Geel Centrum

DutchDFA

Op 15 september ging de website van Dutch Design Fashion Architecture (DutchDFA) online. Zinnebeeld uit Rotterdam ontwierp de website.

Website DutchDFA

Dat waren de websites voor deze week. Volgende week hoop ik op zondag weer een soortgelijke lijst met nieuwe websites te presenteren. Weet je er ook een, laat het me dan weten.

Wat vind jij eigenlijk de mooiste van deze vijf?

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

4 Reacties

Voeg toe →

 1. Die site van netwerven ziet er wel erg strak uit! Denk dat ik voor die zou kiezen. Daarnaast wilde ik vragen of mijn website in een volgend artikel als deze besproken zou kunnen worden: http://www.enjoytheweb.nl/

  Groeten

 2. Ik vind die van Jeroen het beste,

  En dat terwijl ik totaal niets van zijn muziek/presenteer kunsten moet hebben.

 3. Ik kies voor site: Dave Blom.
  Overzichtelijk en vrij rustig en redelijk snel.
  De overige hebben de nare eigenschap om zoveel mogelijk
  info op een pagina te proppen. En door veel lib's vaak erg
  traag.

 4. ik kies voor: Jeroenvanderboom.nl ,omdat deze veel info bevat en toch heel overzichtelijk is en een mooie en robuuste uitstraling heeft. echt een TOPPERTJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *