Plannen voor de komende tijd op html-site

Ik heb al een tijdje geen post gedaan, niet omdat ik daar geen zin in had, maar omdat ik druk ben met allerlei plannen. Maar zoals het vaak is met plannen, is er tijd nodig om deze uit te voeren en daar zit het probleem. HTML-site is nog steeds groeiende, dus ik investeer steeds in nieuwe dingen, zoals een webwinkel met eboeken en nog meer. Kijk verder:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=2ErzYzKBPHY

4 gedachten over “Plannen voor de komende tijd op html-site

 1. BasJan schreef:

  Groeiende?

  Kijk je dan alleen maar naar de bezoekersaantallen en inkomsten want ik zie de laatste tijd alleen maar belangrijke mensen op het forum gedeelte vertrekken (minder actief zijn)
  Gelukkig is Sebastiaan op het juiste moment weer actief geworden..

  Ook op het ../forum gedeelte zie je op dit moment berichten van 25, 24 en 23 april dat wil dus zeggen dat er minder gepost wordt want 'vroeger' was dit nooit, 'vroeger' vulde we makkelijk de homepage van het forum p/dag met reacties.
  Als je dan één dag niet op html-site/forum was geweest moest je per categorie gaan zoeken want dan stond het onderwerp niet meer op de homepage van het forum.

  Ik had juist een ander idee, dat het meer een sleur werd ipv dat het nog leuk was..
  Maar zo zie je maar weer dat je je hier goed op kunt verkijken, gelukkig gaat het dan toch allemaal goed en is het positief nieuws.

  • Bjorn Simmering schreef:

   Misschien dat het je ontgaan is, maar het is Pasen en het is fantastisch weer. Ik kan me niet voorstellen dat er dan veel mensen ineens zin hebben een website te maken. Dus ja, de bezoekersaantallen van dit weekend liggen substantieel lager, maar of dat een trend weerspiegeld, nou nee.

 2. Wouter schreef:

  Ook ik merk dat het forum tegenwoordig wat minder bezocht wordt.
  Maar ik maak me niet alleen zorgen om de bezoekers, maar ook om het niveau van het forum. Volgens mij komen er steeds meer beginners bij en gaan de gevorderde (of mensen die kunnen scripten, ook wel 'belangrijke mensen' genoemd) juist vaker weg. Als ik zelf terug kijk merk ik ook dat ik steeds minder op dit forum kom en liever naar andere forums ga.

  Ook dat er binnen 1 week 2 moderatoren opstappen vind ik zorgelijk. Zelfs als 1 van die 2 niet heel lang geleden mod is geworden.
  Ook de admin die vaker zou mee doen op het forum zie ik nou niet echt veel. Het kan natuurlijk zijn dat je alles wel meeleest, maar een keertje je gezicht laten zien door wat te zeggen zou fijn zijn.

  Om dit bericht dan toch nog positief af te sluiten: Ik vind het zeer leuk dat Vlerknozem weer terug is op het forum.

 3. Sebastiaan Franken schreef:

  Ik moet dan ook wel zeggen dat er hier mensen zijn die de sfeer soms heel erg kunnen vergallen, maar dat heb je overal. En ik probeer inderdaad wat actiever te worden maar dat is lastig gecombineerd met een stage en opleiding en zelfstandig worden zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *