Deze actie is inmiddels verlopen
Wordpress trainingOp mijn andere website, meneersimmering.nl ben ik begonnen met het weggeven van kado’s omdat ik op 29 september jl. veertig ben geworden. Natuurlijk kan ik op HTML-site niet achterblijven.

Ik ga ook hier wat weggeven, namelijk een WordPress training. Deze training, ter waarde van 147 euro, bestaat uit een veertigtal video’s over de basis van WordPress, het installeren, het optimaliseren, noem maar op.

Gratis domeinnaam en webruimte

Bij deze training krijg je een domeinnaam en webruimte voor het eerste jaar gratis.

De training wordt binnenkort gelanceerd voor het grote publiek dus jij bent een van de eersten die kennis maakt met deze unieke training.

Hoe kun je kans maken op deze prijs?

Stuur een Tweet de wereld in met een link naar dit artikel, het zoekwoord #wptraining en een mention @htmlsite

Bijvoorbeeld:

Maak ook kans op de WordPress training van @htmlsite. Gratis domeinnaam en hosting!
RT en Follow #wptraining http://localhost:8888

Op maandag 8 oktober om 20.00 uur heb ik de winnaar bekend gemaakt!

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!