Door Annelies Hoolmans

Als allereerste cursist van de eerste lichting wil ik graag de reviewer reviewen. Ik was hobbymatig bezig met websites. Eerst als webmaster, later wilde ik ook zelf websites kunnen maken. Met behulp van een paar boeken, internet en motiverende mensen in mijn directe omgeving ben ik aan de slag gegaan. Maar gemakkelijk was dat niet. Ik liep steeds tegen problemen aan.

Ik was op zoek naar ‘gebundelde’ informatie over websites maken. Bij het zoeken naar oplossingen voor de problemen die je tegenkomt bij het maken van websites, verdwaal je gemakkelijk. Het aanbod op internet is groot. Ik had een basisstructuur nodig en die heeft de cursus mij geboden.

De mogelijkheid om gericht vragen te stellen – die overigens snel beantwoord worden – is erg fijn. Het is niet zo dat de oplossingen worden voorgekauwd (daar leer je niet van) maar wel word je de weg gewezen. Het voelt als een persoonlijke benadering.

Ik heb uit de cursus die delen gehaald die voor mij van belang waren. Door reorganisatie (met ontslag) is dat, wat als hobby begon, de eerste stap naar een andere loopbaan geworden. Ik heb mijn eigen website www.siteturn.nl als onderwerp gebruikt tijdens de cursus.

Natuurlijk ben je nooit uitgeleerd, daar zorgen de webbrowsers wel voor. Je leert steeds beter je weg te vinden. Ook op www.html-site.nl is veel informatie te vinden. Maar voor je gericht kunt zoeken moet je wel eerst weten wat je moet zoeken.

Een punt ter aanvulling: Het zou fijn zijn als ergens een link naar de afgelopen lessen zou staan (met onderwerp).
Tot slot, Bjorn, bedankt voor al je hulp! Let’s keep building sites.

Ook overtuigd? Meld je dan nu aan als geinteresseerde.

Naam:

Email:


Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!