SEO checklist, bekijk je website nog beter!Zoekmachine optimalisatie, of SEO, is altijd ingewikkeld en je bent er nooit klaar mee. Veel mensen hebben geen idee waar ze precies op moeten letten. Zelfs bedrijven die websites bouwen hebben soms weinig kaas gegeten van SEO.

Een SEO checklist

Een prachtige site die maandenlang ergens achterin de sandbox van Google blijft hangen, websites die maar op een paar bezoekers blijven steken, het is aan de orde van de dag.
Voor deze mensen heeft Dave van jewebsitepromoten.nl een ideale checklist gemaakt. Een handig hulpmiddel om te controleren of je website op een goede manier is geoptimaliseerd.

Het waarom

Waarom hij een checkclist gemaakt heeft? “Ik vond het zelf altijd lastig dat er zo ongelofelijk veel – kleine en grote, maar altijd belangrijke – onderdelen zijn rondom SEO. Toen heb ik een keer voor mezelf alles op een rij gezet en die checklist heb ik toen voor meerdere eigen websites gebruikt. Zo kwam ik op het idee om er een mooi product van te maken, en dat is gelukt.” vertelt Dave.

De must van de checklist

Volgens Dave kun je eigenlijk niet zonder deze checklist op het moment dat je een website hebt: “Ik denk dat iedereen die één of meerdere sites beheert de checklist nodig heeft, en dat meen ik oprecht. Met de SEO checklist bij de hand kun je namelijk niets meer vergeten wat je qua zoekmachine optimalisatie moet doen. Dan heb ik het echt over alles: on-site, maar ook zeker off-site (linkbuilding etc.) SEO.”

Sociale media wordt belangrijk!

Voor de toekomst zie hij een steeds grotere rol weggelegd voor sociale media. “In de toekomst zal vanzelfsprekend social media een ongekend grote rol gaan spelen. Google doet nu al z’n uiterste best om media als Twitter en Facebook invloed te gunnen, maar ik denk dat we daar nog maar een klein
deel van hebben mee mogen maken. Social media maken duidelijk wat de internetgebruiker wil, en dus wat Google wil.”

Bestel nu!

Je kunt de checklist bestellen via de website http://www.jewebsitepromoten.nl. Neem nu dus actie om je website te verbeteren en te optimaliseren met de SEO checklist!

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!