Sitecheck 10-daagse – ReZon.org

De website Rezon.org heeft naast een wat zwakke domeinnaam, een nadeel, namelijk dat het niet vaak genoeg wordt geupdate. Wil je echt het verschil maken met andere websites dan zul je aan de bak moeten en heel wat meer berichten plaatsen. Naast de wat onduidelijke informatie over het doel van de website, is het natuurlijk een prima eigen WordPress ontwerp.

Morgen de laatste sitecheck in de 10-daagse.

Een gedachte over “Sitecheck 10-daagse – ReZon.org

 1. ReZon schreef:

  Hoi Bjorn, dank je wel voor de sitecheck.
  ReZon.nl was niet beschikbaar toen ik mijn domeinnaam aanvroeg, vandaar .org (ik wilde beslist rezon hebben)
  In eerste instantie had ik het domein aangeschaft om te leren websites te bouwen, zoals je weet ben ik nu 1 1/2 jaar html-site lid en had totaal geen achtergrond op dit gebied. Alles wat je dus ziet heb ik geleerd in de tijd dat ik op het forum zit. (niet echt actief maar ik ben er iedere dag) Over de inhoud van de site, daar heb je helemaal gelijk in. (volgende leer project)
  En ja, ik heb h,m zelf gemaakt.

  Keep up the good work. Thanks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *