Sitecheck 10-daagse – verstuurpost.nl

Met meer concurrentie op de postmarkt is een prijsvergelijker altijd handig. Dat moeten de mensen achter verstuurpost.nl hebben gedacht bij het maken van hun website. Dat is overigens het bedrijf Indigonet. Misschien ligt het aan het gratis aanbieden van content, maar net zoals benzinevergelijking sites ziet de site er goedkoop uit en is er weinig gedaan aan SEO. De website zal nog scoren in een zoekmachine op ‘verstuur post’, omdat de domeinnaam goed is, maar veel verder zal de zoekmachine niet reiken.

De site is nog niet lang in bedrijf, vandaar ook dat er maar enkele nieuwsberichten op de site staan. Een forum met een enkel berichtje doet mijns inziens meer afbreuk aan een dergelijke site dan dat het wat toevoegd.
Waar tenslotte het verdienmodel op gebaseerd is, is mij een raadsel, maar misschien zoek ik dan teveel achter de insteek van deze site.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

4 Reacties

Voeg toe →

 1. andere woorden.. uiterlijk netter maken en klaar je hebt een goede website 🙂

 2. Hey,

  Ik krijg alleen een ander resultaat als ik de L en B omdraai, dan moet toch niet uitmaken.

  Verder wel een grappig idee, succes met de verbeteringen!

  M.v.g. Jeroen

 3. Iemand de mobiele versie van deze site gezien? Ik wel 🙂

 4. Hallo,

  ik ben een van de makers van VerstuurPost.nl, leuk om te zien dat de site hier is gecheckt, en dat het idee om postprijzen te vergelijken in de smaak valt.

  Wat belangrijk is om aan te geven is dat wij deze site (en de andere sites van Indigonet Services BV) naast onze reguliere baan doen, vandaar dat de layout van de site vrij simpel is gehouden. Desondanks ben ik natuurlijk blij met de tips en suggesties, en zodra we er de tijd voor hebben gaan we hiermee aan de slag!

  Het is trouwens inderdaad zo dat het verdienmodel is gebaseerd op het (toekomstige) zakelijke deel; die Google Ads zijn meer een extraatje. Wellicht dat we de ads kunnen weghalen of op een andere plek kunnen neerzetten.

  Met vriendelijke groet,
  Tim Hulsen.

  P.S. Wie zich geroepen voelt om op het forum te reageren.. graag!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *