Tien dagen lang wil ik iedere dag een sitecheck maken. Ten eerste omdat ik het leuk vind om te doen. Ten tweede omdat bezoekers dit leuk vinden om te bekijken, ten derde omdat ik nog een serie aanvragen heb liggen.
Let wel, ik kan ze niet allemaal doen, maar ik wil de komende dagen toch een tiental sites nader bekijken. Vandaag, om te beginnen de website zoolenhak.nl.

De website is een template van weballey, wat natuurlijk een mogelijkheid is, maar dit ontwerp is toch wel erg achterhaald. Ik geef een paar suggesties in de video om wat zaken te veranderen. Wellicht is een overstap naar andere webwinkel software een eerste vereiste.

Laten we duidelijk zijn, dit is geen professionele site, waarschijnlijk is dat nooit de bedoeling geweest, maar als je een product in de markt wilt zetten dan zijn er toch wel wat mogelijkheden. Zoals mijnwebwinkel.nl, waarmee je toch de nodige tools in handen hebt, zonder dat het je veel geld moet kosten.

Dit was de eerste sitecheck, morgen een nieuwe, totaal andere website die ik wil laten zien en bespreken.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!